Ege Postası
Geri

Bucaspor'da sürpriz imza

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor iç transferde sözleşmeleri sona eren Emre Toraman, Şenol Akın, İlyas Çakmak, Hasan Kaşıkara, Onur Alkan, Murat Akyüz ve Veli Kızılkaya ile yeniden anlaşan yönetim, orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak'la da sözleşme yeniledi.
Bucaspor'da sürpriz imza
Haberler / Spor
1 Haziran 2017 Perşembe 12:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Ahmet Doğan deneyimli oyuncuyla uzun süredir görüştüklerini belirterek, "Mehmet şartlarımızı kabul etti ve takımda kaldı. Mukavelesini 1 yıl daha uzattık" diye konuştu. 

Şu ana kadar Emre Özkan ve Adil Demirbağ ile uzlaşamadıklarını ifade eden Başkan Doğan, "İki futbolcuya teklifimizi sunduk, kendilerinden haber bekliyoruz. Emre ile anlaşacağımıza inanıyorum ama Adil belirsiz" dedi. Bu arada Adil'in Bugsaşspor'la anlaştığı iddia edildi. Teknik direktör arayışlarını da sürdüren Bucaspor'un görüştüğü adayların hiçbiri ile anlaşamadığı belirtildi. Ahmet Doğan, aceleci davranmadıklarını ve bu konuda önlerinde geniş bir zaman bulunduğunu söyledi. (DHA)

Bucaspor Mehmet'le yol ayrımında

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası