Ege Postası
Geri

Bucaspor hasret giderecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son 3 maçta Amed Sportif ve Konya Anadolu maçlarını kaybedip, Nazilli Belediyespor ile berabere kalan Bucaspor yarın zirve mücadelesi veren İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Bucaspor hasret giderecek
Haberler / Spor
26 Kasım 2016 Cumartesi 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Bucaspor'da kırmızı kart cezalısı Ahmet'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Erkan, Adil, Emre Toraman, Burak ve Hasan görev alamayacak.

Teknik Direktör Fatih Uygun rakiplerinin bu sezon evinde oynadığı 6 maçın hepsini kazandığını belirterek oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. İstanbulspor'a saygı duyduklarını ancak rakiplerinden çekinmediklerini dile getiren genç teknik adam, "Zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Ancak bizim de kazanmaktan başka çaremiz yok. Yeterince taraftarımızı ve camiamızı üzdük. Artık kötü gidişe İstanbul'da son vereceğiz, önemli eksiklerimiz var" yorumunu yaptı.

BUCASPOR

Kurtuluş - Sancar, Ömer, Veli, Abdullah, Murat, Zafer, Mehmet, Onur Alkan, İbrahim, Alpay (İlyas)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası