Ege Postası
Geri

Buğdayların içerisine gizlenmiş 90 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler otobanda yaptıkları uygulamada bir kamyonun hareketlerinden şüphelenerek yaptığı aramada, buğday ve kepek ile gizlenmiş koliler içerisinde toplam 90 bin paket kaçak sigara ele geçirdi....
Buğdayların içerisine gizlenmiş 90 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2013 Cuma 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler otobanda yaptıkları uygulamada bir kamyonun hareketlerinden şüphelenerek yaptığı aramada, buğday ve kepek ile gizlenmiş koliler içerisinde toplam 90 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

    İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gaziantep-Adana otoyolu Nogaylar mevkiinde yaptığı uygulama esnasında Gaziantep plakalı bir kamyonun otoyoldaki hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine kamyonu durdurdu. Kontrol noktasına çekilerek buğday yüklü kamyonda yapılan incelemede, 6 ton buğday ve 1,5 ton kepek ile gizlenmiş koliler içerisinde toplam 90 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Nurdağı Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatınca kaçak sigaralara el konulurken araç sürücüsü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    JANDARMA 2013’TE 3 MİLYON KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRDİ

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen aynı faaliyet neticesinde müdahale edilen 11 kaçakçılık olayında, toplam 135 bin 217 paket kaçak sigara ile 200 sahte Amerikan Doları ele geçirildi. Tüm bu yakalamalarla birlikte İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2013 yılı içerisinde ele geçirilen kaçak sigara miktarı 3 milyon paketi geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası