Ege Postası
Geri

Bulgaristan'da Korman İsmailov'un partisi yeni oluşuma dahil oldu

Bulgaristan'da Korman İsmailov'un başında olduğu Hürriyet ve Şeref Halk Partisi (HŞHP), ülkede parlamento dışında olan 4 sağ partiyle birlikte Reform Blok'unu kurdu. Güçlü Bulgaristan için Hareket (DSB), Mavi Birlik, Yeşiller Partisi ve...
Bulgaristan'da Korman İsmailov'un partisi yeni oluşuma dahil oldu
Haberler / Dünya
7 Temmuz 2013 Pazar 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bulgaristan'da Korman İsmailov'un başında olduğu Hürriyet ve Şeref Halk Partisi (HŞHP), ülkede parlamento dışında olan 4 sağ partiyle birlikte Reform Blok'unu kurdu. Güçlü Bulgaristan için Hareket (DSB), Mavi Birlik, Yeşiller Partisi ve eski Avrupa Komiseri Meglena Kuneva'nın kurdığı Vatandaşların Bulgaristanı'yla bir araya gelen HŞHP, uzun vadeli planlarını basın toplantısında tanıttı.

Hedefleri arasında şu andaki hükümetin istifası ve erken seçim düzenlemek olduğunu aktaran yeni oluşum, mafyaya karşı toplumu birleşmeye davet etti. Şeffaf yönetim ve partilerin finansesi konusunda toplumsal kontrol ilkelerinin arkasında durduklarını belirten oluşum, yolsuzluğun sonuna kadar takip edilmesi çağrısında bulundu.
Reform Blok'unun diğer partilere de açık olduğunu belirten HŞHP Başkanı Korman İsmailov, ileride oluşumun koalisyon haline gelebileceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası