Ege Postası
Geri

Müslüman Kardeşler’den, darbeye karşı gösterilere devam çağrısı

Mısır’da Müslüman Kardeşler, bugün de Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi görevden alan darbeye karşı gösteri yapma çağrısı yaptı. Buna karşı darbe yanlıları da başkent Kahire’de Tahrir meydanında toplanacak.Mısır’da karşıt...
Müslüman Kardeşler’den, darbeye karşı gösterilere devam çağrısı
Haberler / Dünya
7 Temmuz 2013 Pazar 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır’da Müslüman Kardeşler, bugün de Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi görevden alan darbeye karşı gösteri yapma çağrısı yaptı. Buna karşı darbe yanlıları da başkent Kahire’de Tahrir meydanında toplanacak.

Mısır’da karşıt görüşlü grupların gösteri çağrısı, yeniden sokak çatışmalarının yaşanacağı endişelerini de beraberinde getiriyor. Önceki gün başkent Kahire’de karşı görüşlü gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 36 kişi ölürken, binden fazla kişi de yaralanmıştı.

Müslüman Kardeşler, askeri darbe ile indirilen ülkenin ilk seçimle göreve gelen Cumhurbaşkanı Mursi’nin yeniden görevine getirilmesini talep ediyor.

Öte yandan Mursi’nin görevden alınması için gösteriler düzenleyen liberal, laik ve Hıristiyan grupların oluşturduğu koalisyon bugün de geçici hükümete destek için Tahrir meydanında gösteri çağrısı yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası