Ege Postası
Geri

Bunu bile yaptılar!

Denizli'de, bir markete alışveriş yapma bahanesiyle gelen kimliği belirsiz 1'i kadın 3 kişi, işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanıp, halkın bağışlarının bulunduğu yardım kutusunu çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Bunu bile yaptılar!
Haberler / 3. Sayfa
16 Ocak 2013 Çarşamba 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DENİZLİ- Kınıklı Mahallesi'ndeki Pamukkale Market'te geçen pazar günü, kimliği belirsiz 1'i kadın 3 kişi markete geldi. Alışveriş yapmak için içeri giren 3 kişi dolaşmaya başladı. İçlerinden biri sadece meyve suyu alıp, kasaya yöneldi. Bu sırada iki arkadaşı da yanına geldi. Şüpheliler, market sahibi Ramazan Öztürk'den plastik bardak istedi. Öztürk, plastik bardak almaya gittiği sırada da şüphelilerden biri, masanın üzerinde duran, içinde bozuk paralarla yaklaşık 250 liranın bulunduğu bağış kutusunu alıp, marketten çıktı. Hırsızlık, marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Market sahibi Ramazan Öztürk, bağış kutusunun olmadığını görünce kamera kayıtlarını inceledi. Kutunun çalındığını görünce polisi arayan Öztürk, hırsızlardan şikayetçi oldu. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızların yakalanmasını isteyen Öztürk, "Bir yardım derneğine ait kumbaraydı. Haftada bir gelip, yapılan bağışları topluyorlardı. Bu kadar da olmaz, yardım kutusunu bile çaldılar" dedi. (dha)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası