Ege Postası
Geri

Sulama kanalında ölü bulundu

BALIKESİR'de 3 gündür kayıp olan 62 yaşındaki Akif Tunç, Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında ölü bulundu. At arabasıyla taşımacılık yapan Tunç'un, kanala düşerek yaşamını yitirdiği sanılıyor.
Sulama kanalında ölü bulundu
Haberler / 3. Sayfa
15 Ocak 2013 Salı 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Evli ve iki çocuk babası Akif Tunç, geçen cumartesi günü, bedensel engelli eşi Feriha Tunç'a çarşıya gideceğini söyleyip, 10 U 1489 plakalı motosikletiyle Maltepe Mahallesi, Işık Sokak'taki evinden ayrıldı. Tunç'un akşam eve dönmemesi üzerine yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Tunç'u her yerde ararken, acı haber bugün saat 13.30 sıralarında geldi. Vatandaşların, Balıkesir-Edremit karayolu üzerindeki DSİ'ye ait sulama kanalında bulduğu erkek cesedinin kayıp olan Tunç'a ait olduğu belirlendi. Tunç'un cesedi, itfaiye ekipleri tarafından dibinde çok az su bulunan kanaldan çıkartılıp, otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede Tunç'a ait olduğu sanılan bir şarap şişesi, sigara izmaritleri ve şarap içiminde kullanıldığı anlaşılan bir plastik bardak bulundu.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Tunç'un aldığı alkolün de etkisiyle dengesini kaybedip, yaklaşık 2 metre yükseklikten kanala düşerek öldüğü ihtimali üzerinde durulduğunu bildirdi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası