Ege Postası
Geri

‘Bunun adı ekonomik mucize’

Geleneksel hale gelen yemekli bayramlaşmada bir araya geldiği çalışanların ikramiyelerini yatırdıklarını söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, “Gıda yardımı çeklerinizi aldığınız bu ay sizlere 2 milyon 65 bin lira ödedik. Emeğin karşılığı, alın teri kurumadan ödenir” dedi
‘Bunun adı ekonomik mucize’
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2012 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, personeliyle geleneksel hale getirilen yemekli bayramlaşmada bir araya geldi. Kavurma, pilav ve ayran dağıtımı yapılan bayramlaşmaya, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, CHP Parti Meclisi Üyesi Seniye Nazik Işık, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Cemal Küpeli de katıldı.

Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri Gaziemir’in son yıllarda büyük gelişme kaydettiğini dile getiren Başkan Şenol, “Kente kimlik kazandıracak projeleri hayata geçiriyoruz” dedi. Eğitim ve sağlık alanında model alınan projeler başlattıklarını, sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza attıklarını dile getiren Şenol, ekonomik çöküşteki belediyeyi ayağa kaldırdıklarını anlattı.

 

Küpeli: Bu başkana sahip çıkın

3 Kasım’da yeni belediye hizmet binasının temelini atacaklarını, ardından Atıfbey

Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ilçenin ikinci meydanının açılışını yapacaklarını ifade eden Şenol, göreve geldiği günden bu yana çalışanların maaşlarında yüzde 60’ın üzerinde iyileştirme yaptıklarını söyledi. Daha önce olmayan gıda, yakacak, yol ve eğitim yardımı gibi sosyal haklar getirdiklerinin altını çizen Başkan Şenol, geçen hafta gıda yardımı çeklerini alan çalışanların ikramiyelerini de bayram öncesinde yatırdıklarının müjdesini verdi.

Emeğin karşılığının alın teri kurumadan ödenmesi gerektiğine vurgu yapan Şenol, personele sadece bu ay 2 milyon 65 bin lira ödeme yaptıklarına dikkat çekti. Bayramlaşmada konuşma yapan Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Cemal Küpeli ise, Başkan Şenol’un Gaziemir’de ekonomik mucize imza attığını savundu. Küpeli, “Birkaç yıl öncesine kadar maaşlarını bile düzenli alamayan çalışanlarımız bu dönemde ekonomik ve demokratik haklar bakımından çok iyi bir noktaya ulaştı. Sizler de Başkanınıza sahip çıkın” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası