Ege Postası
Geri

Bürokrasiye takılan 112 istasyonunun bahçesine arı kovanları konuldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir hayırsever tarafından 6 ay önce yaptırılan, 112 Acil Servis İstasyonu'nun bahçesine konulan kovanlarda arıcılık yapılıyor.Bugüne kadar birçok ilde 200'e yakın acil servis istasyonu yaptırdıklarını...
Bürokrasiye takılan 112 istasyonunun bahçesine arı kovanları konuldu
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir hayırsever tarafından 6 ay önce yaptırılan, 112 Acil Servis İstasyonu'nun bahçesine konulan kovanlarda arıcılık yapılıyor.

Bugüne kadar birçok ilde 200'e yakın acil servis istasyonu yaptırdıklarını söyleyen işadamı Oktay Ferşat, Osmaniye'deki binanın arsa sorunu nedeniyle Sağlık Bakanlığı'na devri yapılamadığı için hizmete girmediğini aktardı.

Daha önce inek beslenen 112 istasyonu bahçesinde şimdi ise arı kovanları konulmasına tepki gösteren vatandaşlar, "İstasyonun neden açılmadığını anlayamıyoruz. Bahçesinde kovanlar bulunuyor. Daha önce de inek otlatılıyordu. İnşallah en kısa sürede hizmete girer.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası