Ege Postası
Geri

Bursaspor, Beşiktaş maçını telafi etmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek Beşiktaş mağlubiyetini unutturmak istiyor. Geçen hafta evinde Beşiktaş’a 3-0 yenilerek taraftarını üzen yeşil-beyazlı...
Bursaspor, Beşiktaş maçını telafi etmek istiyor
Haberler / Spor
21 Eylül 2013 Cumartesi 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek Beşiktaş mağlubiyetini unutturmak istiyor.

Geçen hafta evinde Beşiktaş’a 3-0 yenilerek taraftarını üzen yeşil-beyazlı takım, Çaykur Rizespor ile 24. kez karşı karşıya gelecek. Rakibiyle 22’si Süper Lig, 1’i özel olmak üzere 23 kez karşılaşan Bursaspor, bu maçlardan 10 galibiyet çıkarttı. 10 maçta da sahadan yenik ayrılan yeşil-beyazlılar, 3 karşılaşmayı berabere tamamladı.

BURSASPOR’UN RİZE DEPLASMANINDA TEK GALİBİYETİ VAR

Bursaspor’un, Çaykur Rizespor deplasmanı karnesi ise oldukça zayıf. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda oynadıkları 11 karşılaşmanın sadece birinde galip gelebildi. Bursaspor’un, 2006-2007 sezonunda aldığı 2-1’lik galibiyet dışında deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. 9 maçta ise rakibine yenildi.

Bursaspor, rakibine karşı 31 Ağustos 1986 tarihinde oynadığı karşılaşmayı 1-1’lik skorla tamamladı ve tarihindeki tek deplasman beraberliğini de böylece almış oldu. İki takım arasında 20 Ekim 2007 tarihinde deplasmanda oynanan maç ise Rizespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona ermişti.

BURSASPOR’DA BELLUSCHİ’DEN SONRA PİNTO DA YOK

Bursaspor’da sakat oyuncular kervanına Pinto da katıldı. 6 ay sahalardan uzak kalan Ozan İpek ve Rizespor maçına yetiştirilemeyen Belluschi’ye şimdi de mide rahatsızlığı geçiren Pinto eklendi. İshal olan ve son iki antrenmana katılamayan golcü oyuncunun Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Bu arada teknik direktör Christoph Daum’un bu maçta takımda revizyona gitmesi bekleniyor. Daum’un, Pinto’nun yerine uzun süre formasından uzak kalan Sestak’a görev vereceği ifade edildi. Ayrıca, formsuz görüntü veren ve taraftarın tepkisini çeken Tuncay’ın yerine de Ferhat forma giyecek.

Orta alanda Musa’nın, defansta ise İbrahim Öztürk’ün yerine Serdar Aziz’in oynaması bekleniyor. Daum’un, Beşiktaş maçında büyük hatalar yapan sağ bek oyuncusu Şener’in yerine de Basser’e görev verebileceği ifade ediliyor.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un, Çaykur Rizespor maçına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Frey, Basser, Serdar Aziz, Civelli, Taiwo, Şamil, Murat, Kazım, Ferhat, Batalla, Sestak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası