Ege Postası
Geri

Bursaspor, efsane çubuklu formasıyla oynayacak

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş takımları arasında saat 20.30’da oynanacak karşılaşmanın eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapıldı.Toplantıda Bursaspor’u Sportif Koordinatörü Barış Güçlü...
Bursaspor, efsane çubuklu formasıyla oynayacak
Haberler / Spor
15 Eylül 2013 Pazar 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş takımları arasında saat 20.30’da oynanacak karşılaşmanın eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu'nda yapıldı.

Toplantıda Bursaspor’u Sportif Koordinatörü Barış Güçlü temsil etti. TFF Temsilcileri Hakkı Özgenel, Recep Kaplan ve Ahmet Sert yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda maç organizasyonu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Maçın 4.hakemi Baki Tuncay Akkın’ın kontrolleri sonrasında Bursaspor, mücadeleye efsane çubuklu forması, beyaz şortu ve tozluğu çıkacak. Beşiktaş ise siyah forması, siyah şortu ve tozluğu ile sahada olacak.

Bursa Atatürk Stadyumu’nun kapıları 17.30’dan itibaren seyirci girişi için açılacak. Mücadelede bin 423 resmi güvenlik, 500 adet ise özel güvenlik görevlisi görev yapacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası