Ege Postası
Geri

Bursaspor tribün liderinden şok çıkış: Yönetimden bedava kombine bileti aldık

Spor Toto Süper Lig’de ilk beş maçta topladığı 4 puanla ligin alt sıralarına yerleşen Bursapor’da ‘bedava kombine bilet’ tartışması yaşanıyor. Bursaspor’un Teksas Tribün lideri Selim Kurtulan, yönetim tarafından ücretsiz kombine...
Bursaspor tribün liderinden şok çıkış: Yönetimden bedava kombine bileti aldık
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig’de ilk beş maçta topladığı 4 puanla ligin alt sıralarına yerleşen Bursapor’da ‘bedava kombine bilet’ tartışması yaşanıyor. Bursaspor’un Teksas Tribün lideri Selim Kurtulan, yönetim tarafından ücretsiz kombine verildiğini açıkladı. Kurtulan, "Kulüpten kombine bileti aldık. Biz, Bursaspor askerleriyiz." dedi.

Ligde Beşiktaş ve Çaykur Rizespor mağlubiyetleri sonrası Bursaspor’da moraller bozuk. Kulüp Başkanı Erkan Körüstan’ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı, 'Bedava bilet ve otobüs vermiyoruz. Çeşmesi kesilenler tribünleri provoke ediyor' açıklamasından sonra yeşil beyazlı taraftarlar bugün bir açıklama yaptı. Teksas Tirübün Lideri Selim Kurtulan, ücretsiz kombine aldıklarını açıkladı. Kültürpark Ender Çay Bahçesi’nde basın toplantısı düzenleyen Kurtulan, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda topçu alacağını söylüyor, nerden alacaksın. İlk yarıda alamadın. Beşiktaş ve Avrupa kupası eleme maçında kendi evinde 3-0 yeniliyorsun. Bu taraftar ne yapacak sen? Taraftar, ‘Büyük başkan mı diye bağıraca? Eskişehir’de niye bağırmadı taraftar. Bursaspor Başkanı bizleri toparlayıcı olması lazım. Lütfen, taraftarla uğraşmayı bıraksın. Takım 16. sırada. Takım üçüncü, beşinci olsun da biz ‘Büyük başkan’ diye bağıralım. Biz, sorun üreten değil çözüm üreten başkan istiyoruz. Biz, şikayet değil icraat yapan başkan istiyoruz. Birazcık Bursasporluysanız Allah rızası için Bursaspor’un önünü açın Bursaspor da ilerlesin."

Bir gazetecinin "Yönetimden 700 adet ücretsiz kombine bileti aldığınız söyleniyor, doğru mu'" yönündeki soruyu cevaplandıran Kurtulan, Bursaspor'un kendilerine kombine bileti verdiğini doğruladı. Aynı zamanda Bursaspor kongre üyesi olduğunu ve başkana oy verdiğini de belirten Kurtulan şunları kaydetti:

"Kombine aldık, kulüp bize kombine vermiştir, yönetici ağabeylerimiz vermiştir. Fazla uzatmaya gerek yok, biz Bursasporluyuz, biz Bursaspor için buraya toplanıyoruz. Bursaspor askerleriyiz. Bunlar tribün gerçekleri. Herkes kendini kandırıyor. Biz Bursaporluyuz, biz kimseyi kandıramayız. Takım, başarılı olsun Akhisar Belediyespor maçını 1-0 kazanalım, 'büyük başkan' diye bağırmasını da biliriz. Biz iyi insan olduğu için reylerimizi gidip ona attık."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası