Ege Postası
Geri

Büyükoral: Özveri ile çalıştık bize haksızlık etmeyin

Başkan Cihan Büyükoral’ın istifasıyla sarsıntılı dönem geçiren Karşıyaka krizden çıkış formülü arıyor. Kulübün resmi sitesinden yazılı bir açıklama yapan Cihan Büyükoral ‘İnanırsak başarırız’ başlığıyla seslendiği mesajında, kulübe siyaset sokmayarak, mali disipline dikkat ederek özveriyle çalıştıklarını vurguladı ve beraber yola çıktığı yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte kendilerine haksızlık yapılmamasını istedi…
Büyükoral: Özveri ile çalıştık bize haksızlık etmeyin
Haberler / Spor
30 Aralık 2012 Pazar 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI- HABER SERVİSİ/ Mali problemlerle başa çıkmakta zorlandığı için çalkantılı günler geçiren ve Başkan Cihan Büyükoral’ın istifasıyla sarsılan Karşıyaka, yaralarını sarmak için çaba sarf ediyor. Büyük umutlarla yönetime gelen ancak gelinen noktada ‘artık yeter’ diyen Cihan Büyükoral, kulübün resmi internet sitesinden camiaya seslendi. Büyükoral ve Karşıyaka Spor Kulübünün her kademedeki yöneticileri imzasıyla yayınlanan mesajda şu görüşlere yer verildi.

İNANIRSAK BAŞARIRIZ
Öncelikle bilinmesini istiyoruz ki Camiamız , Başkanımız, Ana Yönetim ve Şube Yönetimlerimiz dahil tüm yöneticilerimiz , büyük taraftarımız, teknik kadrolarımız, her branştaki ahlaklı ve dürüst sporcularımız, bugün herkesin hemfikir olduğu top yekün sportif başarının gerçek ve ortak sahibidirler.
7 aylık görev süremizde bizler, zorlukları bilerek, ama yüreğimizde yanan ateşle ve Karşıyaka sevdamızla yola çıktık.Bu kararı verirken ve 30 Mayıs gününün koşullarında bir an bile tereddüt etmeden bu ateşten gömleği giydik.Tek düşündüğümüz armamızı hak ettiği yere taşımaktı.
Yeni bir ruh, yeni ve büyük hedefler koyduk.Buna önce kendimiz inandık.Sonra büyük taraftarımıza, camiamıza ve teknik kadromuza inandırdık.
Takımlarımız ve Kulübümüz zarar görmesin diye çok haksız eleştirilerde bile sustuk.Kimse ile kavga etmedik.Sadece işimize odaklandık.Ama kulübümüze karşı iyi niyet beslemeyenlere de mesafe koyduk.

Siyaseti kulüpten uzak tuttuk.Bunun için hedef olduk.Ama buna rağmen kolaycı olmadık.
Ruhumuzu geri aldık.Yöneticisi ile, teknik kadrosu ile, sporcuları ile her branşta inançlı, yürekli, disiplinli ekipler oluşturduk.Her gün çıtayı daha da yükselttik.Bize dışarıdan dahil olan sporcularımızı ve teknik kadrolarımızı bile çok kısa sürede bizden biri Karşıyakalı yaptık.
Can acıtacak boyutta ciddi bir mali disiplin uyguladık.Her harcamayı kılı kırk yararak yaptık.Çünkü mevcut borç yükü ile başarıyı biraraya getirebilmek için can yakıcı tedbirler almak zorundaydık.Ve bunu, gelecek tepkileri de göze alarak yaptık.

Taraftarı, yöneticileri, sporcuları velhasıl tüm camia olarak nemutlu bize ki bugün Voleybolda lig şampiyonluğuna , Futbolda Süper Lige ve A2 ligi şampiyonluklarına, Basketbolda Türkiye, hatta Avrupa Şampiyonluklarına yürüyen takımlarımız var.Ve en önemlisi de bütün bunların başarılabileceğine yürekten inanan ve sadece başarıya odaklanmış ekiplerimiz var.Gerçekten inanırsak başarırız.
Gelinen bu noktada, sadece futbol takımlarımızın değil tüm yarışmacı takımlarımızın dağılmaması gerektiği konusunda herkesin hemfikir olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor.Ama burada bu ekipleri biraraya getirenin ve Karşıyaka ruhunu takımlarımıza tekrar kazandıranın da görevdeki Yönetim Kurullarımız olduğunu, bu anlamda haksızlık ve vefasızlık edilmemesi gerektiğini belirtmeden geçmek istemiyoruz.
Bayrağımızı daha yükseğe taşıyacağına inandığımız her türlü oluşuma gönülden destek vermeye Karşıyak Sevdalıları olarak hazırız.Uzun yıllardan sonra yakalanan bu sportif başarıların devamlılığının takipçisi olacağımızı da tüm spor kamuyouna saygıyla duyururuz.

M.CİHAN BÜYÜKORAL

VE KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ'NÜN

HER KADEMEDEKİ YÖNETİCİLERİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası