Ege Postası
Geri

Kemal Kılıç kara listeyi açıkladı

Ptt 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'de teknik direktör Kemal Kılıç'ın 7 futbolcu ile yollarının ayrıldığını ve bu kararın futbolculara iletildiğini açıkladı
Kemal Kılıç kara listeyi açıkladı
Haberler / Spor
25 Aralık 2012 Salı 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YİĞİT İMİRDOĞAN - HABER SERVİSİ / Ligin alt sıralarından kurtulma çabası gösteren ve devre arası yapılacak takviyelerle bir üst ligi hedefleyen Göztepe'de yaprak dökümü yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekibin 7 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Bu isimler arasında son 4 sezonunu Göztepe'de geçiren ve takımın 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan takım kaptanlığı yapan tecrübeli orta saha oyuncusu İlhan Şahin, sezon başında transfer edilen Brezilyalı Rodrigues Bahia, Fatih Doğan, Volkan Ekici, tecrübeli forvetler Yasin Avcı, İbrahim Şahin ve son olarak Fransız futbolcu Bedi Bastian Buval yer alıyor. Açıklamada  "Bu oyuncuların kulübümüze sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, devam eden futbol yaşantılarında başarılar dileriz." mesajı yer alıyor.
Bu 7 futbolcu ile görüşüldüğü ve Kemal Kılıç'a durumun bildirildiği açıklandı. Teknik Direktör Kemal Kılıç'ın, giden oyuncuların yerine takviye yapacağı ve ikinci yarıda bir üst lige oynayan Göztepe kurmayı hedeflediğini söyledi.

KAPTAN İLHAN ŞAHİN'DEN BURUK VEDA

23 yıllık profesyonel futbol hayatının 5 yılını Göztepe'de geçiren ve takımın 1. Lig'e yükselmesinde büyük katkısı bulunan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu ayrılık sinyallerini twitter hesabından ''Ve SON'' şeklinde verdi.
Bu karara saygı duyduğunu belirten Şahin, ''Eğer takımda bana ihtiyaç yoksa formamı bir başkasına bırakırım. Ben Göztepe için elimden gelen mücadeleyi verdim. Fanatik bir Göztepeli oldum. Bu ayrılık biraz zor olacak. Bundan sonraki yaşamımda da Göztepe'yi tribünden desteklemeye devam edeceğim.'' şeklinde konuştu.
2011'de sözleşmesini yenileyen tecrübeli orta saha oyuncusu Göztepe'ye bağlılığını boş mukaveleye imza atarak göstermişti.

BEDİ BUVAL HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Sezon başında büyük umutlarla Portekiz'den 1 milyon 750 bin Euro karşılığında transfer edilen ve beklenen performansını bir türlü gösteremeyen 26 yaşındaki Bedi Bastian Buval de teknik direktör Kemal Kılıç'ın kara listesinde bulunuyor. Daha önce Buval hakkında açıklama yapan Kılıç, futbolcuya son bir şans vereceğini ve bunun doğrultusunda kararını açıklayacağını bildirmişti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Yeni Transfer listesini yönetime sunan Kemal Kılıç'ın her mevkide 3-4 alternatif isim belirlediği ve  bu liste doğrultusunda Başkan Altınbaş ile birlikte transfer çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Kılıç'ın transfer listesinde Karabükspor ile sözleşmesi feshedilen Cernat, Mehmet Yıldız, Çaykur Rizespor'lu Cenk Ahmet, Kasımpaşaspor'dan kaleci İlker ve Adem Büyük ve son olarak Gaziantep BŞB.'de forma giyen Serdar Deliktaş isimlerinin yer aldığı iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası