Ege Postası
Geri

Bu dava İzmir’i ‘Özgür’leştirdi

Ankara’da üniversite okuyan 7 gençin doğalgaz zehirlenmesi ile ölümünün 4 yıl ardından İzmirli Özgür Turan Atilla’nın annesi Okşan Attila’ya faciada suçlu olduğu iddiasıyla hapis cezası verildi.
Bu dava İzmir’i ‘Özgür’leştirdi
Haberler / Spor
24 Aralık 2012 Pazartesi 18:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN- HABER SERVİSİ-  4 defa hazırlanan bilirkişi raporunda olayın sorumlusu Başkent Doğalgaz firması hatalı bulunmasına rağmen 5. Bilirkişi raporuna göre Başkent Doğalgaz suçsuz bulunarak, olayda ‘evi kiralarken gereken özeni göstermediği’ gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Verilen hapis cezasını para cezasına çevirten ve bu cezayı hak etmediğini belirten acılı anneye bir destek de İzmir’in spor kulüplerinden geldi. Göztepeli taraftarların Facebook ve Twitter internet sitelerinde başlattığı ‘‘ 7 can için adalet’’ adlı kampanya Türkiye’de büyük yankı uyandırdı. #7CanİçinAdalet hashtagiyle Twitter’a yüklenen sarı kırmızılıların niyetinin bir kamuoyu oluşturmak, bu haksızlığı gündemde tutmak ve haberlerde dile getirmek olduğunu belirtti.



İZMİRLİLER’DEN ANLAMLI TURNUVA
4 yıl önce doğalgaz faciasında hayatını kaybeden ve cenaze töreninde İzmir’in tüm taraftarlarını tek yumruk vücut haline getiren Özgür Turan Attila anısına ölüm yıldönümünde futbol turnuvası yapılacak. Göztepe, Karşıyaka, İzmirspor ve Altınordu’nun U13 takımlarının katılacağı futbol turnuvasında İzmir ve Göztepe sevdalısı Özgür bu kez yeşil sahalarda anılacak. İzmirspor Osman Kibar Tesisleri’nde oynanacak turnuva saat 13:00’da başlayacak ve taraftarlar turnuvayı omuz omuza seyredecek.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası