Ege Postası
Geri

Şeytan'ın notu tam

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maç başına 2.35 puan ve 2.05 gol ortalaması yapakalıp devreyi 40 puanla 2. sırada bitiren ekibin, ligin ilk yarısında hedefi yakaladığını açıkladı.
Şeytan'ın notu tam
Haberler / Spor
24 Aralık 2012 Pazartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Üçüncü Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı Gümüşhane yenilgisine rağmen 40 puanla 2. sırada noktalayan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, gelinen noktayı başarılı bulduğunu açıkladı. Diyarbakır Bld’nin 1.Grup’u sürklase ettiğini, 2. Grup’a göre ise daha yüksek bir puan ortalaması oluştuğunu belirten Eroğlu, “Maç başına 2,35 puan ve 2.05 gol ortalaması yakaladık. Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı olurken, 16 hafta boyunca namağlup unvanımızı koruduk. Yeni bir takımın, henüz ilk sezonunda bu noktayla ulaşması tatmin edici bir sonuç.  Bunda oyuncuların çalışma isteği ve takım ruhuna uygun hareketleri önemli rol oynadı. Ancak ikinci yarıda daha yüksek bir ortalamaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Darıca Gençlerbirliği’nin de iyi bir performans gösterdiğini, son haftalarda Kahramanmaraş Bld, Keçiören ve Gümüşhane’nin ilk ikiyi zorladığına dikkat çeken Eroğlu, “İkinci yarı bambaşka bir lig oynanacak. Ağır kış şartlarının da devrede olacağı bu bölümde, sıralama çok değişecektir. Biz, sadece maratonun ilk etabını istediğimiz noktada tamamladık ancak yarış bence daha yeni başlıyor” diye konuştu.

Namağlup unvanının Gümüşhane maçında sona ermesine üzüldüğünü de sözlerine ekleyen genç teknik adam, “Kazanmamız gereken ve çok da iyi başladığımız bir maçtı. Oyunun henüz başında direkten dönen topumuz ve ardından kaçırdıklarımızdan sonra ikinci yarıda gelen iki gol dengemizi bozdu. Namağlup unvanımızı tabi ki bir gün kaybedecektik ancak bunun bu maça gelmesini istemezdim” yorumu yaptı.

4 GÜN İZİN BAŞLADI

Gümüşhane maçı sonrasında birçok futbolcu memleketlerine dönerken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, oyuncularına cuma gününe kadar izin verdi. 28 Aralık’ta Kuşadası’nda top başı yapacak kırmızı-lacivertli ekip, üç gün çalıştıktan sonra 31 Aralık ve 1 Ocak’ta yeni yıl izni yapacak. Şeytan, 2 Ocak’ta ise ikinci yarı hazırlıklarına kesintisiz olarak devam edecek.

ORHUNBİLGE ANILDI

Altınordu, 35 yaşında geçirdiği trafik kazasıyla 1981 yılında vefat eden efsane futbolcusu İsmet Orhunbilge’yi ölümünün 32. yılında andı. Kulübün resmi sitesinden bir mesaj yayınlayan, Orhunbilge’yi yakından tanıyan gazetecilerin yazılarını ve fotoğrafları yayınlayan Altınordu, “Anıt Adam” diye anılan Orhunbilge’nin ruhunu şad etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası