Ege Postası
Geri

“Kıyamet kopsa da taraftarın yanında”

“Kıyamet kopsa da taraftarın yanında” pankartıyla İstanbul BŞB maçında takımlarına büyük destek veren Gelişim Koleji öğrencileri, galibiyette önemli rol oynadı.
“Kıyamet kopsa da taraftarın yanında”
Haberler / Spor
22 Aralık 2012 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİRTÜRKİYE’de herkes 21 Aralık’ta kopacağı iddia edilen kıyamete kilitlenirken, sözde “kıyamet günü” oynanan Gelişim- Koleji-İstanbul BŞB maçında İzmir ekibinin taraftarları, takımlarına ilginç bir şekilde destek verdiler. Gelişim Koleji öğrencileri, okul kampusu içindeki salonda oynanan maçta duvara astıkları dev pankartın üzerine “Kıyamet kopsa da taraftarın yanında” yazarak basketbolcuları esprili bir şekilde motive ettiler. Gelişim Koleji, salonu tıka basa dolduran öğrencilerden aldığı destekle, güçlü rakibi İstanbul BŞB’yi mağlup ederek üst üste ikinci maçını da kazandı.
Gelişim Koleji Antrenörü Deniz Atak, taraftarlara teşekkür ederken, kötü oynamalarına rağmen alınan galibiyette onların rolünün büyük olduğunu söyledi. “Kötü yüzdeyle faul atıp, kötü oynadığımız bir günde kazanmak güzel” dedi. İzmir’i çok daha zor bir deplasmana çevirmek istediklerini belirten Feyzi Çelebioğlu ise “Maça iyi ve tempolu başlayıp 3. periyotta aradığımız farka ulaştık. Ancak çok iyi oynadığımızı söyleyemem” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası