Ege Postası
Geri

‘Play-off’a kadar yenilgisiz geldiler

Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı iddialı başlangıç yaptığı ligde, yenilgisiz lider olarak play-0ff’a çıktı. Amatör Küme Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde yenilgisizliğiyle efsaneleşen Takım, play-off’taki ilk maçını 23 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Karşıyaka voleybol takımı ile oynayacak
‘Play-off’a kadar yenilgisiz geldiler
Haberler / Spor
20 Aralık 2012 Perşembe 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Amatör Spor Kulüpleri Voleybol Küçük Kızlar Ligi’nde yenilgisiz lider olup play-off’a kalarak Bornova’nın gururu oldu. Bu yıl altyapıdan yetişen sporcuların da takıma katılmasıyla güçlü bir ekip oluşturan Küçük Kızlar Voleybol Takımı 39 takımın katıldığı ligde, hiç yenilgi almadan lider oldu. 

Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı’nın yeraldığı play-off grubunda Karşıyaka, Gelişim Koleji ve Acar Spor bulunuyor. Bornovalı ekip Karşıyaka ve Gelişim Koleji ile eşleşti. Bornova Belediyespor Kulübü’nün grupta oynadığı 8 maçta 8 galibiyeti ve 16 puanı bulunuyor. 4 grupta yarışacak play-off galipleri yarı finale katılmaya hak kazanacak. Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı, play-off’ta 23 Aralık Pazar günü saat 16.00’da Alsancak Atatürk Spor Salonu’nda Karşıyaka ile, 30 Aralık Pazar günü saat 12.00’de Gaziemir Spor Salonu’nda Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek.

Spor ve spor altyapısına sağladıkları katkılar sayesinde hem bireysel hem de takım olarak kazanılan başarıların arttığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bizim amacımız Bornovalıların kitlesel olarak spor yapıp sağlıklı yaşamalarına katkıda bulunmak. Bunun için gereken altyapı yatırımlarını yapıyoruz. Biz bu altyapı yatırımlarını yaptıkça, buralarda yetişen sporcularımız da başarıdan başarıya koşuyor. Gençlerimizin başarı haberleriyle tüm Bornovalılar gibi ben de gurur duyuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası