Ege Postası
Geri

Göztepelilerden 'forvet isyanı'

PTT 1. Lig’de ateş hattından bir türlü kurtulamayan Göztepe’de forvet oyuncuları Şaban Genişyürek ve Bedi Buval’a tepkiler çığ gibi büyüyor
Göztepelilerden 'forvet isyanı'
Haberler / Spor
17 Aralık 2012 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN - HABER SERVİSİ / Sezon başından beri forvet hattında sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı ekipte, gol yollarının etkisiz isimleri Şaban ve Buval’a taraftarlardan tepkiler yağıyor. Büyük umutlarla Portekiz'den transfer edilen Fransız oyuncu Bedi Buval ligde 13, kupada 2 maçta forma giydi ancak çıktığı karşılaşmaların hiçbirinde gol atamadı, teknik ekip ve taraftarlara beklenen performansı gösteremedi. Ligde 16, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında 3, toplamda 19 maçta forma giyen Şaban ise geçtiğimiz sezon Karşıyaka’da attığı gollerle gündemden düşmemişti. Sarı kırmızılı taraftarlar ile bir türlü ısınamayan ve fileleri bir türlü havalandıramayan golcü oyuncu yetersiz futbolu ile tribünlerdeki seyircilere saç baş yoldurttu.

İLK TEPKİYİ DERBİDE ALMIŞTI

Ligin 9. Haftasında ezeli rakipleri Karşıyaka ile karşılaşan Göztepe’de taraftarlar Şaban’dan çok umutluydu. Derbinin ilk dakikalarında Şaban, Karşıyakalı oyuncuyla çarpışmasının ardından sakatlanarak oyundan çıktı. Geceyi hastanede geçiren ve takımını yalnız bıraktığı için çok üzüldüğünü dile getiren Şaban "Karşılaşmanın ilk dakikaları kesik kesik aklımda. Rakiple çarpıştıktan sonraki bölümü hatırlamıyorum. Ambulansta hastaneye götürülürken kendime geldim. Tüm gece kontrol altında tutuldum ve sabah taburcu oldum. Maçı bile izleyemedim. Çok üzgünüm" demişti ancak bu sakatlıktan şüphe duyan ve açıklamaları samimi bulmayan sarı kırmızılı taraftarlar ilk tepkisini ozaman göstermişti. 
Genişyürek, dün Atatürk Stadı’nda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında ilk 11’de çıkmış ve 70. dakikada yerini diğer eleştirilen isim Buval’a bıraktı. Futbolseverler bu değişiklik yapılırken iki oyuncuyu da protesto etti.

BEDİ BUVAL SINIFTA KALDI

Göztepe'de Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın, Şanlıurfa ve Ankaragücü maçlarında kadroya almadığı için gözden çıkardığı iddia edilen Buval’i, yüksek maliyetinin kurtardığı öğrenildi. Göztepe’yle toplam 1 milyon 750 bin euro karşılığında 3 yıllık mukavele imzalayan Buval’den ümidi kesen Kılıç, yönetimin “Devre arası yollarsak çok zarar ederiz. Biraz daha üzerinde duralım” demesi üzerine Fransız golcüye ikinci şansı verdi. Bucaspor ve 1461 Trabzon ve dün oynanan Adana Demirspor maçlarında sonradan oyuna giren, ancak yine etkisiz görünen Fransız santrforun devre arasında gönderilmesi bekleniyor. Önemli karşılaşmalar öncesi kadroda huzursuzluk yaratmak istemediği için transferi gündeme getirmeyen Kılıç, “Devreyi bitirdikten sonra kadroda ne değişiklik yapacağımızı rahatça konuşabileceğiz” dedi.

TEPKİLER SANAL ORTAMA DA SIÇRADI

Ligde kötü günler geçiren ve beklenen çizgiyi bir türlü yakalayamayan sarı kırmızılılarda taraftar gol yollarında büyük umutlar beslediği ancak ligin ilk yarısının son haftasına kadar golle tanışamayan golcülerine bu kez sanal ortamda tepki gösterdi. Taraftarlar Facebook’ta ‘‘Şaban ve Buval'in oynadığının 2 mislini oynayıp 5 kuruş para almayacaklar’’ şeklinde bir topluluk oluşturdu. Toplulukta taraftarlar ‘‘ 16 maçta 0 gol attık beyler, gurur duyun bizimle’’, ‘‘ Artık takımdan gitmeliler bıktık Şaban’dan da Buval’dan da’’ gibi yorumlar yaptı.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası