Ege Postası
Geri

Karşıyaka Adana'dan eli boş döndü:3-2

.PTT 1.Lig 16.hafta mücadelesinde Karşıyaka deplasmanda Adanaspor'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Banahene'nin attığı gol, elle kontrol ettiği gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
Karşıyaka Adana'dan eli boş döndü:3-2
Haberler / Spor
15 Aralık 2012 Cumartesi 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 ADANA - Saha dışında ekonomik kriz ile uğraşan ve son olarak takımın önemli oyuncularından Fatih Şen ile yollarını ayıran Karşıyaka, Adanaspor deplasmanında sahadan mağlup ayrıldı. Zirve mücadelesinde geçen hafta Erciyesspor’a yenilerek yara alan Karşıyaka zorlu Adanaspor deplasmanından 3-2 mağlup ayrılarak taraftarını üzdü. 

Maça iyi başlayan taraf yeşil kırmızılılardı. 29. dakikada Caner şık çalımlar ile ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı kaleye giden topa Makukula da dokundu ve Karşıyaka 1-0 öne geçti. Yeşil kırmızılılar 34. Dakikada Nwogvo’nun golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarı da gol için Adana kalesine yüklenen Karşıyaka aradığı golü bir türlü bulamazken, 59. dakikada kaleci Necati’nin Fevzi’yi düşürmesi nedeni ile hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fevzi Adanaspor’u 2-1 öne geçirdi. Beraberlik için yüklenen Karşıyaka defansta boşluklar verince Adanspor kontra atakta Mbamba ile farkı ikiye çıkardı. Maç bu sonuçla bitecek derken Karşıyaka’da ilk golün sahibi Caner bir kez daha sahne aldı ve Onur’un pasında sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti.3-2

Bu sonuçla Adanaspor puanını 29 yaptı ve ligde ikinci sıraya oturdu. Karşıyaka ise önemli bir üç puan kaybederek 24 puanla 5. sırada kaldı. Adana temsilcisi ligin 17. haftasında deplasmanda Manisaspor'u konuk edecek. Karşıyaka ise evinde Kartalspor ile karşılaşacak.



STAD : Adana 5 Ocak
HAKEMLER : Süleyman Abay, Ömer Faruk Yeşil, Mustafa Sönmez
ADANASPOR: Tolgahan ,Koray ,Tuna, İzzet, Cem, Rahman, Sedat,Kibong, Fevzi, Bülent, Chibuzor
KARŞIYAKA: Recep , Onur,Orhan ,Cemil,Erdi ,Wilfred,Caner,Adnan ,Muhammet, Makukula, Banahene
GOLLER: Dk. 34 Nwogvo, Dk. 59 Fevzi, Dk. Mbamba (ADANASPOR), Dk.29 - 90 Caner (Karşıyaka)
SARI KARTLAR: İzzet, Rahman, Mbanma, Berk (ADANASPOR), Caner, Muhammet, Banahane, Adnan, Recep, Orhan, Makukula( Karşıyaka)

KSK'DE ŞOK- FATİH ŞEN İLE YOLLAR AYRILDI


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası