Ege Postası
Geri

Büyükşehir adayı Cemil Tugay ilk mitingini gerçekleştirdi

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ilk mitingini Torbalı'da gerçekleştirdi.
Büyükşehir adayı Cemil Tugay ilk mitingini gerçekleştirdi
Haberler / Yerel Politika
3 Şubat 2024 Cumartesi 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay vatandaşlara seslenerek ilk mitingini Torbalı’da gerçekleştirdi.

Tugay, CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Övünç Demir'in seçim otobüsünün üzerinden Torbalılara seslendi.

Tugay konuşma yapmadan önce kalabalık tarafından 'ceketi çıkar kolları sıva' sloganı atıldı. Başkan Tugay bunun üzerine kalabalığı kırmayıp ceketini çıkardı ve kolları sıvadı.

"İZMİR'E SAHİP ÇIKMASINI BİLİRİZ" 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay konuşmasında, " Biz bu ülkenin bu kadar kötü yönetilmesine itiraz ediyoruz. İnsanlarımız kira ödeyemez, yemek yiyemez hale getirilmemelİ. Buna karşılık biz geçen dönemde de mücadele ettik. Bundan sonra da mücadele edeceğiz. Birileri su fiyatını ucuzlatmaktan bahsediyorlar Buyursunlar, bunu söyleyenler elektrik fiyatını ucuzlatsınlar. Kim tutuyor onları? Doğal gaz fiyatını ucuzlatın önce. Akaryakıt fiyatını ucuzlatın önce. Çocuklarımız okullarda bir sandviçe 50 lira para vermek zorunda kalıyor. Neden bu gıda bu kadar pahalı? Önce bunları ucuzlatın. Biz bu halka, İzmir'e sahip çıkmasını biliriz" diye konuştu.

"BİZ BEDAVAYA VERİRİZ" 

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın, 'İzmir'in en pahalı suyunu İzmir kullanıyor' sözlerine tepki gösteren Tugay, "Siz bu ülkedeki yüzde 150’lere varan enflasyonu bitirin de o su fiyatını biz yüzde 100 ucuzlatır bedavaya veririz merak etmeyin. Ben size uydurduğumuz vaatlerde hiçbir zaman bulunmayacağım. Ne söz verdiysem yapacağım. Siz o kooperatifleri kurarsanız biz desteklemek için üzerimize ne düşerse yapacağız. Yeter ki siz üretin. Biz sizin gücünüze güç katmak için belediyecilik yapacağız. Burada üretilen hiçbir değer, hiçbir tarımsal ürün değerinin altında satılmak zorunda kalmayacak. Ve onu işlemek için, ona marka değeri kazandırmak için yanınızda  olacağız. Ama meydanımızın bitirilmesi için de, belediye binasının yapılması için de, katlı pazar yerimizin yapılması için de, her sokağın içinde üstümüze düşen neyse yapacağım söz veriyorum sizlere" dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası