Ege Postası
Geri

Çiğli'de aday değişmişti: Yıldız'dan ilk mesaj!

Çiğli'nin yeni adayı Onur Emrah Yıldız, ilk mesajını sosyal medya hesabından verdi. Yıldız açıklamasında, "Doğduğum, büyüdüğüm ve parçası olmaktan onur duyduğum ilçemizde 'Birlikte Yeni Bir Çiğli' diyerek katılımcı ve eşitlikçi bir yerel yönetim için yola çıkıyoruz.  Gençliğimizi, kamu tecrübelerimizi ve heyecanımızı Çiğli'ye adayacağımızın sözünü veriyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Başlıyoruz" dedi.
Çiğli'de aday değişmişti: Yıldız'dan ilk mesaj!
Haberler / Yerel Politika
3 Şubat 2024 Cumartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Çiğli'de geçtiğimiz Pazartesi aday olarak açıklanan Uygar Yıldırım tepkilerin ardından dün yapılan PM toplantısının ardından değiştirildi.

Çiğli'nin yeni adayı Onur Emrah Yıldız oldu. Yıldız ilk mesajını sosyal medya hesabından verdi. 

Yıldız'ın açıklaması şu şekilde;

"Değerli hemşehrilerim,

Cumhuriyet Halk Partimizin yetkili kurullarında Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu onurlu göreve beni layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, Merkez Yürütme Kurulumuza ve Parti Meclisimize teşekkür ediyorum.

Doğduğum, büyüdüğüm ve parçası olmaktan onur duyduğum ilçemizde 'Birlikte Yeni Bir Çiğli' diyerek katılımcı ve eşitlikçi bir yerel yönetim için yola çıkıyoruz. 

Gençliğimizi, kamu tecrübelerimizi ve heyecanımızı Çiğli'ye adayacağımızın sözünü veriyorum. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Başlıyoruz" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası