Ege Postası
Geri

Büyükşehir'den Hıdırellez'e özel Roman orkestrası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi işsiz kalan müzisyen Roman vatandaşlarımızdan oluşan İzmir Büyükşehir Roman Orkestrası’nı kurdu. Orkestra üstü açık otobüsle Hıdırellez’de tüm gün İzmir’i Turlayacak.
Büyükşehir'den Hıdırellez'e özel Roman orkestrası!
Haberler / Güncel
30 Nisan 2020 Perşembe 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs pandemisi ve etkileriyle her alan savaşamaya devem ediyor. Son olarak yaklaşık 2 milyon maske dağıttıklarını açıklayan Başkan Soyer’den bu kez de Roman müzisyenlere destek ve İzmir halkına moral hamlesi geldi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle işsiz kalan Roman müzisyenlerin imdadına Büyükşehir koştu. Başkan Soyer’in oluruyla hepsi işsiz kalan 72 müzisyenden oluşan Büyük İzmir Roman Orkestrası kuruldu. Orkestra pandemi süresi boyunca İzmirliler’e moral verecek. Büyük İzmir Roman Orkestrası ilk olarak Hıdırellez’de İzmirliyle buluşacak.  5 ve 6 Mayıs günü kent ve ilçe merkezlerini turlayacak.  Büyük İzmir Roman Orkestrası’na Başkan Soyer ve eşi Neptün Soyer’inde eşlik etmesi bekleniyor. Orkestraya son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in 23 Nisan’da İzmir turu attığı üstü açık otobüs tahsis edilecek. 

Büyükşehir’in bu hamlesiyle hem işsiz kalan Roman vatandaşlar bir nebze nefes alırken, İzmirli de yazı müjdecisi olan olmazsa olmaz Hıdırellez’i balkonlardan da olsa kutlamış olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası