Ege Postası
Geri

Büyükşehir yol için 300 bin ton asfalt kullanacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı, bakım ve onarımına her yıl önemli bir bütçe ayırıyor. Geçtiğimiz yıl yollar için 300 bin ton asfalt kullanan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da yol yapım ve bakım çalışmalarına aynı miktarda...
Büyükşehir yol için 300 bin ton asfalt kullanacak
Haberler / Genel
24 Haziran 2013 Pazartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yol yapımı, bakım ve onarımına her yıl önemli bir bütçe ayırıyor. Geçtiğimiz yıl yollar için 300 bin ton asfalt kullanan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da yol yapım ve bakım çalışmalarına aynı miktarda asfalt kullanacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geçen yıl yol yapımı veya mevcut yolların kalitesinin yükseltilmesi için yaklaşık 40 milyon lira harcama yaptı ve yaklaşık 300 bin ton asfalt kullandı. Erciyes yolunun 4 şeritli 5 kilometrelik kısmı, genişletilen Talas yolu, yeniden düzenlenen Kartal Bulvarı, Ambar'daki yol çalışması, 5 kilometrelik Endürlük yolu geçen yıl yapılan yollar arasındaydı.

Büyükşehir Belediyesi bu yıl da yaklaşık 300 bin ton asfalt kullanacak. 9 kilometrelik Gürpınar yolu ile Harikalar Diyarı içersindeki tüm yolları bitiren Büyükşehir Belediyesi, raylı sistemin yapılmakta olan Doğu Garajı-İldem, Sivas Caddesi-Üniversite güzergahlarındaki yolları da yeniden düzenleyerek asfaltlayacak.

    Büyükşehir Belediyesi'nin bir yılda kullandığı asfaltı 15 bin kamyon ancak taşıyabiliyor. 15 bin kamyon aralarında boşluk bırakmadan bir konvoy oluşturduğunda konvoyun bir ucundan diğer ucu 120 kilometreyi buluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası