Ege Postası
Geri

Büyükşehir’den Uzundere'de yeni satış kararı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Uzundere'de depremzedelerin oturduğu ve evleri boşaltmaları için tebligat gönderdiği Uzundere Konutları'ndaki taşınmazlar için yeni bir ihaleye çıkıyor.
Büyükşehir’den Uzundere'de yeni satış kararı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Temmuz 2023 Çarşamba 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Karabağlar İlçesi Yaşar Kemal Mahallesi’nde  mülkiyeti belediyede olan Uzundere Konutlarındaki taşınmazlar için yeni bir ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesi ihale kısmında duyurulan ve Mesken Şube Müdürlüğü tarafından yapılan bildiriye göre taşınmazlar 13 Temmuz'da ihaleye çıkarılacak.

Taşınmazlar 1 milyon 34 bin 399 TL ile 1 milyon 246 bin 619 TL arasında değişen tahmini bedellerle satılacağı açıklandı.

İhaleler Kültürpark 2 No’lu Hol Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. İhale 5 dakikalık aralıklarla yapılacak olup saat 14:00'te başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Uzundere’de geçtiğimiz günlerde depremzedelerin oturduğu konutların satışa çıkaracağını duyurmuş depremzedelerin evleri boşaltmaları için tebligat gönderilmişti. Büyükşehir’in bu hamlesi AK Parti cephesinin sert tepkisini çekmişti. Tartışmalar sürerken İzmir Büyükşehir Belediyesi içleri boş ve dolu olan 36 konutu daha satışa çıkarma kararı alması Uzundere Konutları tartışmalarının süreceğini gösteriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası