Ege Postası
Geri

Buzdolabı bomba gibi patladı

Kağıthane’de, bir evin mutfağında bulunan buzdolabı bomba gibi patladı. Çıkan yangın sebebiyle yükselen dumanlar tüm binayı etkisi altına aldı. Binadakiler itfaiyenin müdahalesiyle güçlükle kurtarıldı. Olay, Sultan Selim Caddesi Ayar...
Buzdolabı bomba gibi patladı
Haberler / Güncel
29 Nisan 2013 Pazartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kağıthane’de, bir evin mutfağında bulunan buzdolabı bomba gibi patladı. Çıkan yangın sebebiyle yükselen dumanlar tüm binayı etkisi altına aldı. Binadakiler itfaiyenin müdahalesiyle güçlükle kurtarıldı.

Olay, Sultan Selim Caddesi Ayar Sokak No: 169/2’de saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Tuğçe Özoğul’un evindeki buzdolabı büyük bir gürültü ile patladı. Yükselen dumanlar tüm binayı sardı. Bina sakinleri dumandan etkilenmemek için üst katlara ve başka dairelere kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye, üst katlardaki vatandaşları kurtarmak seferber oldu. Dairelerin pencerelerinden içeri giren itfaiye ekipleri, apartman sakinlerini kurtardı. Kurtarılanlar arasında Tuğçe Özoğul, 2 buçuk yaşındaki oğlu ve 10 aylık bebeği de vardı.

Buzdolabının bir anda patladığını belirten Tuğçe Özoğul, “Buzdolabı patlayınca etrafı alevler sardı. Ben de çocuklarımı alıp evi terk ettim.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası