Ege Postası
Geri

Köpeklere müzikli terapi

İzmir'deki Müzisyenler Derneği, hayvanseverlerle birlikte köpek barınağında konser verdi. Keman, gitar, tef gibi çeşitli müzik aletleriyle verilen minik konserde, köpekler de havlayarak ritm tuttu. Dünya Veteriner Hekimleri Günü kutlamaları...
Köpeklere müzikli terapi
Haberler / Güncel
29 Nisan 2013 Pazartesi 16:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki Müzisyenler Derneği, hayvanseverlerle birlikte köpek barınağında konser verdi. Keman, gitar, tef gibi çeşitli müzik aletleriyle verilen minik konserde, köpekler de havlayarak ritm tuttu.

Dünya Veteriner Hekimleri Günü kutlamaları kapsamında biraraya gelen hayvanseverler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Işıkkent Köpek Bakımevi'nde bir konser verdi. Konserde Barış Manço'nun "Arkadaşım Eşşek" şarkısı, "Arkadaşım İnsan" olarak değiştirilip seslendirildi. Dernek üyeleri, hayvanlara müzikle terapi uygulamak için böyle bir konser düzenlediklerini ve onların yanlarında olduklarını belirtti.

Gönüllü Koordinatörü Defne Epikmen ise veteriner hekimlerin istihdam sıkıntısıyla karşı karşıya kaldıklarını, bu çerçevede mesleki hayatlarında kendilerini geliştirememenin oluşturduğu dezavantajları yaşadıklarını söyledi. Epikmen, hayvan sevgisinin yaygınlaştırılması için özellikle hayvanların uğradığı hak ihlallerine karşı bireysel ya da toplumsal olarak sorumluluk üstlenilmesi gerektiğini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası