Ege Postası
Geri

CHP Balçova sandığa hazır

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü’nün düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen sandık görevlileri adeta gövde gösterisi yaptı. Önümüzdeki hafta yapılacak genel seçimlerle ilgili son stratejilerin konuşulduğu toplantıda verilen birlik mesajları uzun süre ayakta alkışlandı.
CHP Balçova sandığa hazır
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2015 Pazartesi 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Balçova İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği Seçim Stratejisi ve Birlik Toplantısını Termal Otel Kardelen Salonu’nda düzenlenen kahvaltı ile gerçekleştirdi. Önümüzdeki hafta yapılacak Genel Seçimlerde görev alan sandık görevlileri ve mahalle sorumlularının yanı sıra CHP Parti Meclisi Üyesi Durdu Özpolat, İl Başkanı Bedri Serter, Milletvekili adayları Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Ali Hıdır Uludağ, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Nilay Kökkılınç, Muzaffer Emir Cömert, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
 
İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz,  yapılacak seçimin gereksiz olduğunu ifade ederek “7 Haziran’da halkımız iradesini sandığa yansıttı. Ancak bu sonuçtan memnun olmayanlar tekrar erken seçim dedi. Biz Hem Balçova’da hem de Türkiye’de sandıkları yine onlara bırakmayacağız” dedi.

Sandık görevlilerine seslenen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise “Sizler bu seçimde yalnızca sandıkları korumayacaksınız. Sizler bu ülkenin demokrasisini, geleceğini, Cumhuriyet ile birlikte elde ettiğimiz kazanımlarını koruyacaksınız” diye konuştu.

 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise başarmanın en önemli etkeni çalışmaktır diyerek “Ben İzmir’i karış karış gezen bir arkadaşınız olarak halkımızda Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan güvenin arttığını görüyorum. Bizlerin başarılı olmasında hiçbir engel yok. Namuslu olmak bizde, şerefli olmak bizde, ülkesini sevmek bizde, adil davranmak biz de o zaman Önce Türkiye diyoruz ve Türkiye’nin kurtuluşunun Cumhuriyet Halk Parti’nin iktidarı ile olacağını biliyoruz” diye konuştu.
 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balçova’ya selamını ileterek konuşmasına başlayan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise “Basmane Meydanı’nda yatan Suriyeli vatandaşları gördüğüm zaman içim sızlıyor. Onlara baktığım zaman kendi ülkemin geleceğinden endişe ediyorum. Bizler kimseye bir karış toprağımızı vermeyiz ama Türkiye’nin düze çıkması için Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesinden başka bir yol olmadığının da farkındayız” dedi. Toplantıya katılan Milletvekili adayları ise Türkiye’nin içinden geçtiği süreçle ilgili tespitlerini paylaşarak seçim günü izlenecek yol haritası hakkında görüşlerini iletti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası