Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı’da Gültekin mazbatasını aldı

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen CHP Bayraklı İlçe kongresinde büyük oy farkıyla güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçilen Didem Gültekin mazbatasını aldı.
CHP Bayraklı’da Gültekin mazbatasını aldı
Haberler / Yerel Politika
15 Ağustos 2023 Salı 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın 6’ncı olağan kongresinde ikinci kez başkanlığa seçilen mevcut Başkan Didem Gültekin, birlik ve beraberlik içinde geçen kongre sonrası mazbatasını alarak çalışmalarına başladı.

UMUDU BİRLİKTE YEŞERTECEĞİZ

Başkan Didem Gültekin, “Umudu birlikte yeşerteceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve dayanışma içinde tüm örgütümüzle yerelde ve genelde iktidar mücadelemizi tek yumruk olarak sürdüreceğiz. Bu süreçte bize inanan, güvenen ve destekleyen örgütüme sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

MAZBATAYI ALDIKTAN SONRA İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER

Mazbatayı aldıktan sonra CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki binasını ziyaret eden İlçe Başkanı Gültekin ve yönetimi İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile görüştüler.

Aslanoğlu, "Yapılan ilçe kongresinde, yeniden ilçe başkanlığına seçilen Bayraklı ilçe başkanımız Didem Gültekin ve yönetimine ziyeretleri için teşekkür ediyor, devam edecekleri görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

BAŞKAN SANDAL'A ZİYARET; YEREL SEÇİMLERDE ZAFERE ULAŞACAĞIZ

Didem Gültekin ve ilçe yönetimi il başkanlığı ziyaretinin ardından Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Sandal, "Bayraklımızda gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Olağan İlçe Kongresi sonrası yeniden İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin'i, yönetimini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Gücümüzü örgütümüzden alıyor, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz! Bu coşku ve kararlılıkla partimizi, önümüzdeki yerel seçimlerde Bayraklı’da bir kez daha zafere ulaştıracağız." paylaşımı yaptı.

Bayraklı'da kongre heyecanı sona erdi! Kazanan belli oldu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası