Ege Postası
Geri

CHP Bornovalı Gençler: AKP Giremez!

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları, İzmir Belkahve girişinde basın açıklaması yaparak “AKP’yi asla İzmir’e sokmayacağız” dedi.
CHP Bornovalı Gençler: AKP Giremez!
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2012 Salı 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 “Mahalle Mahalle Ev Ev Dolaşacağız”

Bornova İlçesi’nde mahalle mahalle çalışmalarını sürdüren Bornova Gençlik Kolları, yerel seçimlerin öne alınması ihtimalini göz önünde bulundurarak çalışmalarına hız verdi. Öncelikli hedeflerinin Bornova’nın varoş bölgelerinde seçim çalışması yapmak olduğunu söyleyen Bornova Gençlik Kolları Başkanı Kadriye Sertoğlu, “AKP’ye 2009 yerel ve 2011 genel seçimlerinde izin vermeyen Bornova ve İzmirli yurttaşlarımızın yeniden CHP demesi için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

“AKP ye geçit yok”

En son eylemlerini İzmir Belkahve girişindeki İzmir tabelasının önünde gerçekleştiren CHP Bornova Gençlik Kolları, AKP’nin bu tabelayı aşıp İzmir’e girmesinin hayalden öte bir şey olmadığını söylediler. Bornova Gençlik Kolları Adına bir konuşma yapan Sertoğlu “Biz Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz. AKP İktidarının tüm Türkiye’de ve İzmir’de kurmak istediği karanlık düzenin önünde en büyük engel biz gençler olacağız. İzmir'i AKP cehennemine sürüklemeye çalışan tüm çabalar devrimci duruşumuz karşısında mağlup olacaktır.Ulu Önderin İzmir'e girdiği yerde, yaktığı aydınlanma meşalesi doğudan batıya kuzeyden güneye bütün ülkemizi ve ulusumuzu aydınlatacaktır” dedi.

Bornova İlçesi’nin İzmir İl sınırında bulunduğunu hatırlatan Sertoğlu, “İzmir'den içeri ne AKP' yi ne de işbirlikçilerini sokmayacağız. CHP’li gençler olarak yurdumuzun dört bir yanında AKP’ye, gericiliğine ve karanlığına yaşam şansı tanımayacağız. Yaşasın SOL Yaşasın CHP Yaşasın Mustafa Kemal İlke ve Devrimleri” dedi.

 

Etkinliğe İzmir CHP’nin birçok ilçesinden gelen gençlerin yanı sıra, CHP Buca İlçe yöneticisi Çağdaş Kaya ve CHP Kemalpaşa İlçe yöneticisi Ahmet Kara da katılarak, CHP Bornova Gençlik Kollarına destek oldular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası