Ege Postası
Geri

Ve CHP Konak sokakta

İlçe Başkanı Karamustafaoğlu ve yönetim, 3 mahallenin sorunlarını dinledi. 27 Ekim 2013 tarihine alınacağı açıklanan yerel seçimler için kolları sıvayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Örgütü, “Artık sokaklardayız” projesini Mersinli Mahallesi’nden başlattı.
Ve CHP Konak sokakta
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2012 Salı 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-Her mahalleye en az üç defa gideceklerini açıklayan CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, mahallelerin ve mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattıkları programın ilk ayağında partisinin çalışmalarını organize edecek “Mahalle Yönetimleri”ni de yapılandıracaklarını söyledi.

CHP Konak İlçe Başkanı Karamustafaoğlu, Mersinli Mahallesi’ndeki Yeşilova Kıraathanesi’nde, Halkapınar, Çınarlı ve Mersinli Mahallelerini kapsayan ilk toplantıda, üç mahalledeki hizmet ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla CHP’nin ilçe delegeleri ve mahalle temsilcilerini dinledi. Başkan Karamustafaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mesut Ak ve Konak İlçe Belediyesi Meclis Üyesi A. Nejat Akıncı ile mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıda tespit edilen sorunların ilgili belediyelere aktarılacağını ve çözümünü takip edeceklerini vurguladı.

Toplantıya ilçe kongresi öncesi yapılan delege seçimlerinde seçim yarışına giren ama seçilemeyen grupları da kattıklarını dile getiren CHP Konak İlçe Başkanı Karamustafaoğlu, bir amaçlarının da parti içi birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyle. Başkan Karamustafaoğlu, CHP Örgütünü halkla birlikte ayağa kaldırma çalışmalarının her hafta en az iki bölge toplantısıyla sürdürüleceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası