Ege Postası
Geri

'Kara'ran Hayata 'Işık' tuttu

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Çay Mahallesi’ne berberlik yapan Buerger (Budama) hastası Orhan Kara’yı ziyaret etti.
'Kara'ran Hayata 'Işık' tuttu
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2012 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-10 yıldır bu amansız hastalıkla mücadele eden Orhan Kara son bir yıldır ağrıları yüzünden sol ayak parmakları kesildi. Bacağına da doktorları kesilmesi kararı almasına rağmen karşı koyan Orhan Kara hayatını riske atarak Türkiye’de yasak olan ‘kök hücre nakli’ için umut ışığı arıyor.

Çay Mahallesi esnafları Orhan Kara ve aynı hastalığa yakalanan abi Hasan Kara’nın yurtdışında tedavi olarak sağlığına kavuşması için başlattığı mücadeleye en anlamlı destek MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’tan geldi. Orhan Kara’yı iş yerinde ziyaret eden Işık, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Buerger hastası Kara kardeşlerin tedavisi için maddi ve manevi destek bulmak için mücadele edeceğinin sözünü veren Işık, ekibi ile bir değerlendirme yaparak çalışmalarını hızlandıracak. Konuyla ilgili kısa bir konuşma yapan Işık, Orhan ve Hasan Kara kardeşlerimiz için Maddi manevi elimizden geleni yapacağız. Durumları gerçekten içler acısı. Bu hastalığı yenmesinde Kara kardeşlerin yanındayız’ diyerek Orhan ve Hasan’a bir nebze de olsa yüreğine su serpti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası