Ege Postası
Geri

CHP Çiğli Adayı Yıldız’dan şok paylaşım: Küfürlü paylaşımları ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız’ın küfürlü paylaşımı ortaya çıktı. Yıldız’ın Yazar Hayati inanç’a tepki gösterdiği paylaşımında ‘p*zevenk, s*ktirin gidin artık’ gibi küfürler kullandığı görüldü.
CHP Çiğli Adayı Yıldız’dan şok paylaşım: Küfürlü paylaşımları ortaya çıktı
Haberler / Yerel Politika
20 Şubat 2024 Salı 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Atama sürecinde sıkıntı yaşanan ilçelerin başında gelen Çiğli’de belediye başkan adayı Onur Emrah Yıldız’ın küfürlü paylaşımı ve gazeteci Hüsnü Mahalli’nin 2018’de gerçekleştirilen kurultay sürecinde CHP’yi eleştiren köşe yazısını yeniden yayınladığı ortaya çıktı.

KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

2020 yılında Suriye’de 33 şehit verdiğimiz acı günlerde Yazar Hayati İnanç’ın katıldığı bir programda söylediği sözlere tepki gösteren Yıldız, ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt’un paylaşımını alıntılayıp, “Sana ve senin gibi şaklabanlara acı ve ızdırapların en ağır ve zor olanları nasip olsun. O bahsettiğin yer değiştirme olayını kanınla, canınla  yaşarsın din istismarcısı pezevenk. Yeter artık siktirin gidin bırakın da insanlar acısını, matemini, yasını tutsun”  ifadelerini kullandı.

Öte yandan Onur Emrah Yıldız’ın o dönem Korkusuz Gazetesi’nde yazan Gazeteci Hüsnü Mahalli’nin CHP’yi 2018 yılında gerçekleştirdiği kurultay sürecine ilişkin eleştiren yazısını paylaştığı görüldü.

Mahalli yazısının büyük bölümünde CHP’yi eleştirirken, yazısını “İnsanlar çok acı çekiyor, Cumhuriyet zor durumda, CHP’liler koltuk derdinde, çok ayıp” sözleriyle bitiriyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası