Ege Postası
Geri

Ümit Özdağ, Efem Çukuru'ndan seslendi: İzmir'in sularını zehirliyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'in Menderes ilçesinde yer alan Efem Çukuru'na giderek altın madeninde yapılan çalışmaların İzmir'in içme suyunu zehirlediğine dikkat çekti. Özdağ, "Erzincan İliç'te çevreyi zehirleyen madeni Zafer Partisi kapatmıştı. Kayseri Develi'de de yine bir altın madeni çevreyi zehirliyordu. Onu da Zafer Partisi kapattırdı. Şimdi İzmir'deyiz." dedi.
Ümit Özdağ, Efem Çukuru'ndan seslendi: İzmir'in sularını zehirliyor!
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Erzincan İliç'te meydana gelen toprak kayması sonrasında altın madeni sahaları bir kez daha gündeme geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'in Menderes ilçesi'nde yer alan Efem Çukuru'na giderek, altın madeni tesisi olan sahada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İZMİR'E ÇOK YAKIN"

"Bu sabah İzmir'e geldik ve aslında İzmir'e gelince siyasi kampanya yapmam gereken ilk şey muhtemelen İzmir'de Konak Meydanı'na gelmekti. Genellikle bu tercih edilir ama ben başka bir yere geldim arkadaşlarımla. İzmir'in yakınlarında  Efem Çukuru diye bilinen efelerin eskiden toparlanma yeri olan, barınağı olan bir alandayım ormanın içinde. Arkamda gördüğünüz tesis altın madeni çalışıyor yıllardan beri. İzmir'e çok yakın.

İZMİR'İN İÇME SUYUNU ZEHİRLİYOR

Ama İzmirlilerin bilmediği, görmediği, görmesinde istenmediği bir maden. Ne yapıyor bu maden biliyor musunuz? Içme suyunuzu zehirliyor. Evet Kavacık suyunu zehirleyen maden burada. Ve bu tesis yüzünden ve Kavacık suyunun zehirlenmesi yüzünden yapılması gereken barajın da yapılamadığını, ertelendiğini görüyoruz. İzmir bu tesis yüzünden içten içe zehirleniyor. Aynen Erzincan İliç'te gibi.

BU MADEN İZMİR'İN KATİLİ

Erzincan İliç'te çevreyi zehirleyen madeni Zafer Partisi kapatmıştı. Kayseri Develi'de de yine bir altın madeni çevreyi zehirliyordu. Onu da Zafer Partisi kapattırdı. Şimdi İzmir'deyiz. Ve İzmir'de Efeler Çukuru'nda bakın bu madene. Bu maden İzmir'in katili olmaya soyunmuş durumda. İzmir'in sularını zehirliyor.

ZAFER PARTİSİ OLARAK SÖZ VERİYORUZ

Biz de Zafer Partisi olarak size söz veriyoruz. Değerli İzmirliler Anadolu'yu zehirleyen bütün bu madenlerin kapanmasını emin olun sağlayacağız ve ancak doğayı tahrip etmeden çalışmalarına tekrar izin vereceğiz. Biz Zafer Partisi olarak diğerlerinden inanın çok farklıyız. Neden farklıyız biliyor musunuz? Çünkü biz Atatürk'e ihanet etmiyoruz"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası