Ege Postası
Geri

CHP Gaziemir’de Vefa ve Emek anlayışı devam ediyor!

Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş isimlerle buluşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan; yerelde iktidarı getiren yolun taşlarını döşeyen, Gaziemir’de CHP’nin  temelini ilmek ilmek oluşturan, örgüte verilen önem ve değerle Gaziemir’de parti bilincinin oluşmasında bugüne kadar karşılıksız katkılar sunan geçmiş dönem İlçe Başkanlarına teşekkür edip, birlik ve beraberliğin devamı için ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 
CHP Gaziemir’de Vefa ve Emek anlayışı devam ediyor!
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2021 Pazartesi 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk seçimlerde gelecek olan iktidarın, birlik ve beraberlikten geçtiğine değinen Özkan;  
“Toplumun her kesimini kucaklayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurduğu birlik ve beraberlik anlayışını, önce parti içinde sonra da millet ittifakı partileriyle birlikte halka ulaştırıp, halkın iktidarını kurma mücadelesini CHP Gaziemir İlçe Örgütü olarak inanç ve kararlıkla sürdüreceklerini, 60 yıl sonra ilk kez 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne Gaziemir yerelinde iktidarı getiren, ardından Genel seçimlerde bu iktidarı pekiştiren kadroların, aynı inanç ve kararlılıkla Genel iktidar mücadelesine de ciddi destekleri olacağına inanıyorum.” dedi. 

Sosyal medya hesabından da buluşmayla ilgili açıklama yapan Özkan’ın paylaşımı şu şekilde;
Gaziemir’de CHP İlçe Başkanı olarak görevi yapan ; Seydi Aktaş, Şeref Bora, Murat Sönmez, Yüksel Demirsoy ve 36. Dönem PM üyeliği görevinide üstlenen Umut Tekin ile buluştuk. Ülke gündemini ve çalışmalarımızı değerlendirdik. Fikirleri ve sohbetleri için teşekkür ederim.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası