Ege Postası
Geri

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik: Gençlere en büyük vaadimiz...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, gençlerin Türkiye’de gelecek kaygısı yaşadığı için kurtuluşu yurt dışına gitmekte bulduğunu belirterek, “Çünkü kendi ülkelerinde istihdam ve refaha kavuşabileceklerine inanmıyorlar. Biz, bunun bu ülkede gerçekleşebileceğini göstermek istiyoruz. Bu ülkedeki gençlere en büyük vaat ettiğimiz, geleceklerini yaşayabilecekleri güzel bir ortam ve ikincisi özgürlük ortamı. Kendi düşünce ve hayat tarzlarını rahatça yaşayabilecekleri bir ortam” dedi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik:  Gençlere en büyük vaadimiz...
Haberler / Politika
26 Mart 2022 Cumartesi 00:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin düzenlediği ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması’, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla bugün Antalya’da bir otelde yapılıyor.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, buluşmaya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, Türkiye’deki genç nüfusun ilk seçimlerde değişimin öncüsü olacağını söyledi. Killik, “İlk defa oy kullanacak genç seçmenlere gidecek şekilde çalışma yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta bunun lansmanı da yapıldı, ‘Güç Sende, Senin Elinde’ programıyla. Bu genç arkadaşlarımızın evlerini kapı kapı ziyaret edeceğiz. Sadece parti programımızı anlatmayacağız. Onların gelecekteki Türkiye’den beklentilerini tespit edeceğiz, bunları göreceğiz” diye konuştu.

Killik, genç kuşağın AKP iktidarlarında büyüdüğünü hatırlatarak, “Büyük bir beklenti, yeni bir istek ve arzuyla bir iktidar arayışındalar. CHP olarak, bu arzu ve isteğin gerçekleşeceği nokta olarak görüyoruz kendimizi” dedi.

Killik, CHP’nin gençlere özgürlük ve gelecek vaat ettiğini açıklayarak, “Bu ülkedeki gençler, geleceklerini bu ülkede yaşamakla ilgili kaygı içindeler. Bu ülkenin kendilerine sunduğu imkanların yetersiz olduğunu düşünüyorlar. Birincisi; gelecek kaygısını ortadan kaldırmayı düşünüyoruz. Gelecekte bu ülkede yaşamak isteyen milyonlarca genç var. Ama kurtuluşu bir başka ülkeye gitmekte görüyorlar. Çünkü kendi ülkelerinde istihdam ve refaha kavuşabileceklerine inanmıyorlar. Biz, bunun bu ülkede gerçekleşebileceğini göstermek istiyoruz. Bu ülkedeki gençlere en büyük vaat ettiğimiz, geleceklerini yaşayabilecekleri güzel bir ortam ve ikincisi özgürlük ortamı. Kendi düşünce ve hayat tarzlarını rahatça yaşayabilecekleri bir ortam. Bunun dışında da bambaşka bir gelecek hayali” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası