Ege Postası
Geri

CHP Genel Sekreteri Sındır'dan 2019 mesajları!

CHP Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, katıldığı TV programında 2019'a yönelik parti içi mesajlar verdi. CHP Genel Sekreteri Sındır'dan
CHP Genel Sekreteri Sındır'dan 2019 mesajları!
Haberler / Yerel Politika
25 Nisan 2016 Pazartesi 19:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Ege TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

Sındır, çifte seçim heyecanının yaşanacağı 2019'a yönelik parti içi mesajlar verdi.

HALK TARAFINDAN SEVİLEN DEVAM ETMELİDİR

Başarılı olan belediye başkanlarının devam etmesi gerektiğini ifade eden Sındır, “ Halk tarafında sevilen, hizmet ve yatırımlarıyla memnuniyet yaratan başkanlar devam etmelidir” dedi.

O İFADELER KULLANILMASIN!

Sındır, mevcut belediye başkanları görevdeyken partililerin seçim takvimi açıklanmadan “adayım” veya “aday adayıyım” gibi ifadeler kullanmaması gerektiğini söyledi.

KOCAOĞLU'NUN VEDA MESAJINI YORUMLADI

Geçtiğimiz ay katıldığı EGİAD toplantısında 2019'da aday olmayacağına yönelik mesaj veren Kocaoğlu'nun veda sözlerini değerlendiren Sındır, şunları söyledi;

“Aziz Bey’in açıklaması çok erken... Örgüt içinde adayların çıkmasına neden olur. Yarar getirmez. Belediyede çalışanlar olarak, bürokrasi açısında motivasyon düşer. Keşke bu açıklamayı yapmasaydı.”

AZİZ BEY BAŞARILI OLMASAYDI...

‘Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu başarılı buluyor musunuz'’ sorusuna yanıt veren Sındır, “Bizim bütün belediye başkanlarımız başarılıdır, gayretlidir. İyi güzel şeyler yapar. Aziz Bey başarılı olmasaydı üçüncü kez seçilemezdi. Halk sizi takdir ediyor. O nedenle tabi ki başarılı buluyoruz” dedi.

2019 İÇİN NE DEDİ'
2019’da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını düşünüp düşünmediği ile ilgili sorulan soruya ise Sındır, “Benim şu anda hiçbir şekilde imada dahi bulunmam doğru değil. Ben en doğru şekilde Genel Sekreter olarak görevimi yapmaya çalışıyorum. CHP bir sonraki seçimlerde iktidar potansiyeli en yüksek olan partidir. En iyisini yapmak şu an hedefim. Olur-olmaz üzerinde yorum yapmam” yanıtını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası