Ege Postası
Geri

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Şevki Yılmaz'a sert tepki: Gereksizin soyu nereye dayanıyor bilmem!

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Berna Sultan Osmanoğlu'nun düğününe katılan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz’ın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edip beddua etmesi tepki toplamaya devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan Atatürk'e hakaret edip, beddua eden Şevki Yılmaz'a sert tepki gösterdi. Aslanoğlu," 'Osmanlıyı süren soysuzları lanetliyorum' diyen gereksizin soyu nereye dayanıyor bilmem. Ama bu zihniyette olan birisinin bile soyu sopu bugüne kadar kurutulmadıysa, bunu Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete borçlu olduğunu algılayamayacak kadar beynini kullanmadığına eminim.." dedi
CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Şevki Yılmaz'a sert tepki: Gereksizin soyu nereye dayanıyor bilmem!
Haberler / Politika
20 Şubat 2024 Salı 23:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Eski Refah Partisi Milletvekili ve Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, İstanbul'da katıldığı II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Berna Sultan Osmanoğlu'nun düğününde eline mikrofon alıp "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" diyerek skandal ifadeler kullanmıştı.

Şevki Yılmaz'ın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Bu görünüler tepki çekmişken, Şevki Yılmaz'ın "Selanik'ten gelen dönmeleri, onlara destek verenleri kahr-ı perişan" diye beddua ettiği ve yanındakilerin de "Amin" dediği yeni görüntüler ortaya çıkmıştı.

Yaşanan skandal olayın ardından sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyüdü.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da Şevki Yılmaz'ın hakaretlerine ve beddualarına sessiz kalmadı.

Aslanoğlu resmi X (twitter) hesabından yaptığı açıklamada Şevki Yılmaz'ın sözlerine sert tepki gösterdi.

"GEREKSİZİN SOYU NEREYE DAYANIYOR"

Aslanoğlu, "Osmanlıyı süren soysuzları lanetliyorum" diyen gereksizin soyu nereye dayanıyor bilmem. Ama bu zihniyette olan birisinin bile soyu sopu bugüne kadar kurutulmadıysa, bunu Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete borçlu olduğunu algılayamayacak kadar beynini kullanmadığına eminim..Bu vatanın kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun askerleri, kurtuluş savaşında ülkenin namusuna göz diken düşmanı ve vatana ihanet eden alçakları sürdü bu topraklardan. Siz kendinizi o alçaklardan sayıyorsanız o başka tabi #sevkiyılmaztutuklansın"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası