Ege Postası
Geri

CHP İl Başkanlığı duyurdu: Avcılar mitingi ertelendi!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Ferdi Zeyrek'in vefatı nedeniyle Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Avcılar mitinginin ertelendiğini duyurdu.
CHP İl Başkanlığı duyurdu: Avcılar mitingi ertelendi!
Haberler / Politika
10 Haziran 2025 Salı 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP, her hafta Çarşamba günü İstanbul'un bir ilçesinde düzenlenen "Millet iradesine sahip çıkıyor" mitinglerinden 9'ncusunu bu hafta Avcılar'da yapacaktı.

Ancak, evinde elektrik akımına kapılarak yaralanan ve 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'ten bugün gelen acı haber sonucu parti mitingi erteleme kararına gitti.

"BİR SONRAKİ HAFTAYA ERTELENDİ"

CHP, bu hafta 11 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek olan mitingi bir sonraki haftaya erteleme kararı aldı.

CHP İl Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Değerli İstanbullular, 11 Haziran Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Avcılar mitingimiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek‘in vefatı nedeniyle bir sonraki haftaya ertelenmiştir."

YORUM EKLE

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası