Ege Postası
Geri

CHP İzmir, 9 koldan “Bakırçay’ın kalbi”nde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı’nın köy çalışmalarında yeni durağı, İzmir’in en fazla köye ve köy nüfusuna sahip olan ilçesi Bergama’ydı.
CHP İzmir, 9 koldan “Bakırçay’ın kalbi”nde
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Bergama köylerine üç ayrı günde, dokuz ayrı koldan milletvekilleri önderliğinde köy çalışma gruplarının ziyaretler yapacaklarını söyledi.

Bergama Güzellik Ilıcası Restoran’da buluşan CHP’lileri, CHP Bergama İlçe Başkanı Özkan Türkdoğan ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç karşıladı. Burada yemeğin ardından, oluşturulan çalışma gruplarının hazırlıklarına son şekli verildi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, 27-28 Ağustos ve 2 Eylül’de üç ayrı gün, 9 ayrı ekiple Bergama’nın 114 köy ve 5 beldesinde yurttaşlarla bir araya geleceklerini söyledi. Tire, Bayındır, Ödemiş, Menderes bölgesinde 150 köyü gezdiklerini vurgulayan Engin, köy sayısı bakımından Bakırçay’ın kalbi konumundaki Bergama’da gerçekleştirdiklerini anlattı



Ali Engin, “Köyler bizim için her zaman önemli. CHP olarak Bütünşehir Yasası’na, yasanın getirdiği hizmet olanaklarına karşı olmadığımızı anlatıyoruz. Köylerimiz, Büyükşehir Belediyesi hizmet sorumluluk alanına giriyor. Biz, köy tüzel kişiliğinin ortadan kaldırılmasına ve halka rağmen belde belediyelerinin kapatılmasına yönelik tepkilerimizi dile getiriyoruz. Köylerin mahalleleştirilerek kimliksizleştirilmesini haksız buluyoruz. Küçük Menderes’teki köy ziyaretlerimizde, köylülerimize bunları anlatmıştık. Bergama köy çalışmasında da milletvekillerimiz önderliğinde, partili yol arkadaşlarımızla yurttaşlarımıza bu politikalarımızı anlatacağız. Sorunları ve dertleri dinleyip, çözümler üzerine birlikte düşüneceğiz” dedi

CHP İzmir İl Örgütü’nün Bergama köy çalışmasının ilk gününde CHP İzmir Milletvekilleri Hülya Güven, Birgül Ayman Güler, Oğuz Oyan, Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel, Musa Çam, Erdal Aksünger, Rahmi Aşkın Türeli ve Mustafa Moroğlu’nun liderlik ettiği; CHP İl-İlçe yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin yer aldığı gruplar, Bergama köylerine gece ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP Köy çalışma grupları, Bergama köylülerine CHP İzmir Milletvekillerinin telefon numaralarının yer aldığı broşürleri dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası