Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nda istifa sancısı

CHP Gençlik Kolları İzmir İl Yönetiminde istifa muamması yaşanıyor. 9 yöneticinin görevinden istifa ettiği iddia edilirken, İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse dört yöneticinin istifa kararı aldığını kendisine sözlü olarak bildirdiğini ancak ortada yazılı bir istifa olmadığını söyledi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nda
CHP İzmir İl Gençlik Kolları'nda istifa sancısı
Haberler / Yerel Politika
8 Eylül 2016 Perşembe 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi'nde istifa muamması yaşanıyor. Uzun süredir başkan ve yönetim arasında uyum sorununun yaşandığı yönetimde Mert Akkale, Berkan Gürboğa, Efe Uygur, Ezgi Alkılıçgil, Cem Uluğ, Emine Yağmur Canerler, Mehmet Emre Morsünbül, Seyit Ali Fırat, Aylin Çıbıklar'ın görevinden istifa ettiği iddia edildi.

İstifa edenlerin, yöneticiler arasında kurulan WhatsApp grubundan istifa kararını duyurdukları öne sürüldü. 

Gençlik Kolları  İl Başkanı Sinan Sarıküse, yönetim kurulunda bulunan Cem Uluğ, Aylin Çıbıklar, Ezgi Alkılıçgil ve Mert Akkale'nin görevlerinden ayrılmak istediklerini kendisine sözlü olarak bildirdiğini söyledi.

Sarıküse, "Arkadaşlar arasında husumet yaşanıyor. Biri, diğerine kızıyor ve benden arkadaşını partiden ihraç etmemi istiyor. Ben de diyorum ki, bu partinin tüzüğü var. Sana hakaret ettiyse belgesini ortaya koy disipline sevk edelim. Parti kurallarla yönetilir, keyfi uygulamalarda bulunamam. Bazı arkadaşlar bana görevlerinden ayrılmak istediklerini sözlü olarak ifade etti ancak elime yazılı bir istifa dilekçesi gelmedi. Gelirse gereğini yapacağım" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası