Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Örgütü Genel Başkan Özel ile görüştü; Her ilçeye farklı yöntem!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir il yönetimi, il disiplin kurulu ve ilçe başkanları Ankara'ya çıkarma yaptı. Aslanoğlu ve beraberindeki İzmir heyeti önce TBMM'yi ziyaret etti daha sonra CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile buluştular. Öte yandan Özel'in İzmir Örgütü ile yaptığı toplantıda aday belirleme yöntemlerine ilişkin önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Özel’in her ilçede farklı yöntem izleneceğini, CHP’nin yerelde iktidar olduğu ilçelerde belediye başkanları için memnuniyet anketlerine başlandığını açıkladığı ifade edildi. Ayrıca, Özel’in Urla ve Menemen için özel bir heyetle özel bir çalışma yapılacağını aktardığı belirtildi.
CHP İzmir İl Örgütü Genel Başkan Özel ile görüştü; Her ilçeye farklı yöntem!
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2023 Çarşamba 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu önderliğinde CHP İzmir il yönetimi, il disiplin kurulu ve ilçe başkanları bugün Ankara'ya gitti.

Aslanoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti. CHP heyeti İzmir Milletvekilleri Yüksel Taşkın, Ednan Arslan, ve Rahmi Aşkın Türeli'ye yapılan ziyaretin ardından TBMM önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, "İzmir İl Örgütü olarak başkan yardımcılarımız, ilçe başkanlarımız ve il disiplin kurulumuz ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekillerimizi ziyaret ettik" ifadelerine yer verdi.

CHP İzmir Milletvekili Yüsek Taşkın ise, "İzmir İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu , İl Örgütümüz, ilçe başkanlarımız ve İl Disiplin Kurulumuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bizleri ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ederim" paylaşımında bulundu. 

Öte yandan heyet daha sonra CHP Genel Merkezi'ne geçerek, CHP Lideri Özgür Özel'i de ziyaret etti.

Buluşmada Özel'e CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin eşlik ederken, toplantıda CHP İzmir Milletvekillerinden Ednan Arslan, Rahmi Aşkın Türeli, Mahir Polat ve Rıfat Nalbantoğlu yer aldı.

Aslanoğlu buluşmaya ilişkin, "İl yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız ve il disiplin kurulumuz ile birlikte Genel Başkanımz Sayın Özgür Özel’i ziyaret ettik. İzmir örgütümüzün ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin ve İzmir Milletvekillerimiz de bizleri yalnız bırakmadı" açıklamasında bulundu.

HER İLÇEYE FARKLI YÖNTEM

CHP Genel Başkan Özel'in İzmir Örgütü ile yaptığı toplantıda aday belirleme yöntemlerine ilişkin önemli mesajlar verdiği öğrenildi. Özel’in her ilçede farklı yöntem izleneceğini, CHP’nin yerelde iktidar olduğu ilçelerde belediye başkanları için memnuniyet anketlerine başlandığını açıkladığı ifade edildi.

FERMUAR SİSTEMİ UYGULANACAK 

Özel’in ayrıca görüşmede meclis üyesi adayı belirleme sürecinde fermuar sisteminin uygulanacağını belirttiği ileri sürüldü. Buna göre; CHP’de meclis üyesi adayı belirlemede tek sıraların Genel Merkez, çift sıraların da İl ve ilçe örgütlerinin önerileriyle şekilleneceği bir yol izlenecek. CHP’de ayrıca her 5 sıradan birinde bir kadın meclis üyesi adayı yer alması sağlanacak.

URLA VE MENEMEN’E ÖZEL HEYET!

Öte yandan görüşmede CHP’nin iktidarını kayyım ataması ve görevden alma sonrası yapılan seçim nedeniyle kaybedildiği ilçeler olan Urla ve Menemen'de izlenecek yol da ortaya çıktı.

Özel’in Urla ve Menemen için özel bir heyetle özel bir çalışma yapılacağını aktardığı ve bunun için ilçe başkanlarından rapor isteneceği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası