Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de A Takımı'ndan ilçe turu

CHP İzmir'de 2 il sekreteri ve 2 il başkan yardımcısından oluşan heyet ilçe turuna çıktı. Heyet, ilçe başkanlarıyla referanduma yönelik durum değerlendirmesi yapıyor, başkanlara " Bir ihtiyacınız var mı, eksiğiniz var mı'" diye soruyor.
CHP İzmir'de A Takımı'ndan ilçe turu
Haberler / Yerel Politika
21 Mart 2017 Salı 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - 16 Nisan'daki anayasa dğeişikliği halk oylamasına bir aydan az bir aman akldı. Partilerde propaganda çalışmaları sürüyor.

Alanda teklife karşı 'hayır' kampanyası yürüten CHP'de, İzmir İl Örgütü'nde son dönemeçe eksiksiz girmek adına il başkanlığı kolları sıvadı. İl Sekreteri Birgül Değirmenci, İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ ve  Merkez Demokrasi Evi'nin de başında duran Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi ilçe turunda...

Dört isme gittikleri ilçelerden sorumlu il yöneticileri de eşlik ediyor. Değirmenci Özen, Karlıdağ ve Özçiftçi'den oluşan heyet ilçe başkanlarından referandum çalışmaları hakkında bilgi alıyor, durum değerlendirmesi yapıyor. Heyet, ilçe başkanlarına, " Bir ihtiyacınız var m? Eksiğiniz var mı'" diye soruyor.

Heyet gün içinde Çiğli, Bayraklı , Bornova'ya gitti. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası