Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de eski başkana ihraç şoku!

CHP İzmir’de İl Disiplin Kurulu bir ihraç kararına daha imza attı.CHP Karşıyaka Gençlik Kolu eski Başkanı Bülent Ermeş partiden ihraç edildi.
CHP İzmir'de eski başkana ihraç şoku!
Haberler / Yerel Politika
3 Temmuz 2013 Çarşamba 17:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de disiplin giyotini yine çalıştı. Geçtiğimiz hafta Bucalı 16 meclis üyesi hakkında karar veren ve Sevilay Dursun’la Emre Aykut’u 2 yıl süreyle partiden ihraç eden, Osman Ergündoğar’a da kınama cezası veren İl Disiplin Kurulu bir ihraç kararına daha imza attı.

ERMEŞ OY ÇOKLUĞUYLA İHRAÇ EDİLDİ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolu eski Başkanı Bülent Ermeş partinin amaçları dışında faaliyet göstermek nedeniyle İl Disiplin Kurulu  tarafından kesin olarak ihraç edildi. Ermeş hakkında verilen karar toplantıda 2’ye karşı 5 oyla alındı. Ermeş Bayraklı CHP İlçe Başkanlığı tarafından ilçe başkanı ve belediye başkanı hakkında bir toplantıda söylediği sözler nedeniyle Disiplin’e sevk edilmişti.

MEVCUT BAŞKANLA TARTIŞMA YAŞANMIŞTI
Karşıyaka Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve sahada çalışan Cihan Türsen’e yakınlığı ile bilinen Bülent Ermeş’in ismi son dönemde İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle yaşadığı kavgayla gündeme gelmişti. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in katılımıyla Bostanlı Altın Balık Restaurant’ta düzenlenen yemek sonrası bayrak toplama sırasında Ermeş ve beraberindekiler, mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ve yanındaki yöneticilerle tartışma yaşamıştı. Evsen ve beraberindeki yöneticiler hakkında CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı oy birliğiyle disiplin kararı almıştı. Geçtiğimiz hafta CHP Yerel Yönetimlerden
Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın katılımıyla gerçekleşen Mavişehir Meydanı açılış töreninin ardından Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali  Karaege, İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen  ve MYK üyeleri bir araya gelmiş  disiplin krizini tatlıya bağlamıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası