Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de il yöneticilerinden flaş hamle!

Dün akşam gerçekleştirilen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında il yöneticilerinden flaş bir hamle geldi. Toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel'in istifa etmesi halinde yerine il başkanı olarak 20'den fazla il yöneticisinin Çağdaş Kaya'yı önerdikleri ileri sürüldü.
CHP İzmir'de il yöneticilerinden flaş hamle!
Haberler / Yerel Politika
23 Aralık 2022 Cuma 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Örgütünde, 26 Aralık Pazartesi istifa edecek olan Deniz Yücel’in yerine kimin il başkanı olacağı tartışmaları sürüyor. 

Ekipler kendi adaylarının il başkanı olması için çalışmalarını sürdürürken, henüz net bir isim üzerinde uzlaşamadılar.

Öte yandan dün akşam gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında il yöneticilerinden flaş bir hamle geldiği öğrenildi.

20'den fazla il yöneticisinin Deniz Yücel'in istifası halinde, Çağdaş Kaya'yı önererek Kaya lehine imza verdikleri ileri sürüldü.

Bu gelişme üzerine bugün Ankara'ya gidecek olan İl Başkanı Deniz Yücel'in Genel Merkez'de gerçekleştirilecek görüşmede Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya "İl yöneticileri böyle bir irade ortaya koymuşlar. Yok saymayın" diyeceği öne sürüldü.

Diğer yandan Tunç Soyer ve Büyükşehir kanadı, Tuncay Özkan ekibi ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur cephesinin ise henüz net bir isim üzerinde uzlaşamadıkları belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde ekiplerin bir araya geldikleri ve masada önerdikleri isimler üzerinde anlaşamadıkları gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası