Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de ilçe başkanı darp edildi

CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. CHP İzmir'de ilçe başkanı
CHP İzmir'de ilçe başkanı darp edildi
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2015 Salı 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, dün akşam saatlerinde Dokuzçeşmeler mahallesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. CHP’li Buca Belediyesi tarafından Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın ölüm yıldönümlerini anma etkinliği için hazırlanan afişleri yırtmaya çalışan gruba sözlü bir şekilde müdahale eden CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’e, afişleri yırtmak isteyen grup  fiili saldırıyla karşılık verdi. Bir anda kalabalık arasında kalan ve darp edilen Gül,  aracına binip uzaklaşmak isterken  saldırganlar aracın ön camını kırdı. Gül olay yerinden uzaklaşarak karakola gitti ve şikayette bulundu. Gül, kendisine saldıran kişileri tanımadığını ve ilk kez gördüğünü ifade etti.

SAĞLIK DURUMUM İYİ
Gül, "Dokuzçeşmeler’de belediyemizin afişlerini yırtan bir gruba rastladım. Müdahale ettim. Yapmayın dedim. Bir anda saldırdılar. Durum kötüleşince arabama binip kaçmaya çalıştım. Arabamda tahrip edildi. Ön camı kırıldı. Karakola giderek şikayetçi oldum. Sağlık durumum iyi” dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası