Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de kardeş ilçeler belli oldu!

CHP İzmir İl Başkanlığı, CHP’li olmayan 6 ilçe ile kayyum atanan Urla için kardeş ilçe projesini başlattı. İzmir’in merkez ilçeleriyle kardeş olan taşra ilçelere ihtiyaç doğrultusundan Büyükşehir destekli yardımlar yapılacak.
CHP İzmir'de kardeş ilçeler belli oldu!
Haberler / Yerel Politika
9 Nisan 2020 Perşembe 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantılarına yapmaya devam ediyor. İl binasında gerçekleşen toplantıya pek çok ilçe başkanı video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantının gündemi koronavirüsle mücedalede yerel yönetimlere destek olunması yönünde karar alınırken, kardeş ilçe uygulaması da hayata geçirildi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin aldıkları önlem ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar konuşulduğu toplantıda ihtiyaç sahibi insanlar çini parti içi bir bağış kampanyası düzenlenmesi kararı alındı.

KARDEŞ İLÇE UYGULAMASI BAŞLADI

Toplantıda  CHP’li belediyenin olmadığı 6 ilçeyle kayyum atanan Urla için ‘kardeş ilçe’ uygulamasına geçildi. Buna göre kayyum atanan Urla ile Kınık, Kiraz, Bergama, Bayındır, Aliağa ve Tire için kardeş ilçe belirlendi.

İŞTE CHP’NİN 7 KARDEŞ İLÇESİ

Urla-Konak

Kınık-Karşıyaka

Aliağa-Menemen

Tire-Ödemiş

Kiraz-Buca

Bayındır-Bornova

Bergama-Çiğli

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası