Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de kurultaya 2 kala kongre mesaisi!

5-6 Eylül tarihlerinde kurultay yapacak olan CHP’nin, İzmir örgütünde de hareketlilik yaşanıyor. Kurultay sürecinde, İzmir’de kongre mesaisi yaşanacak. Yerel seçimlerde partinin zaferle ayrıldığı Karaburun’da ilçe örgütü 3 Eylül’de yeni başkanını seçecek.
CHP İzmir'de kurultaya 2 kala kongre mesaisi!
Haberler / Yerel Politika
18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ -CHP’de çatı aday yenilgisi sonrası artan tartışmaların sonucunda kurultay kararı alınırken, İzmir’de de örgüt içinde  hareketlilik yaşanıyor. Karşıyaka’da imza hareketi başlarken, Buca ve Karabağlar gibi ilçelerde de yapılar nabız yokluyor. Kurultay sürecinde İzmir örgütünde kongre mesaisi de yaşanacak. Yerel seçimlerde partinin zaferle ayrıldığı Karaburun’da ilçe örgütü yeni başkanını seçecek.

3 EYLÜL’DE KONGRE
İlçe başkanı Sezin Taylan ve yönetiminin istifası sonrası atanan Kayyum Heyeti, il yönetimiyle yaptığı istişare sonrası olağanüstü kongreyi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına ertelemişti.Seçimin geride kalması sonrasında kayyum heyeti,  ilçe seçim kuruluna olağanüstü kongre ile ilgili başvurusunu yaptı. Karaburun’da 3 Eylül’de kongre yapılacak. Kongre Karaburun Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşecek

ADAY OLMAM İÇİN BASKI VAR
Kayyum Başkanı İl Genel eski meclis üyesi Mustafa Ünsal, “kongre takvimini belirledik. Partimiz için hayırlısı olsun. Aday olmama yönelik tabandan baskı var. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim” dedi.

KARAOĞLAN SICAK BAKMIYOR
Eski İlçe Başkanı Mesut Karaoğlan’a da adaylık için tabandan baskı yapıldığı ancak Karaoğlan’ın adaylığa sıcak bakmadığı öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası