Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den Urla mesaisi

CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde Urla'da gerçekleştirdiği saha çalışmasında muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saha çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı.
CHP İzmir'den Urla mesaisi
Haberler / Yerel Politika
8 Ocak 2022 Cumartesi 18:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yarımadada düzenlediği saha programının ikinci günü geride kaldı. Önceki gün Karaburun’da mesai yapan CHP heyetinin bugünkü adresi Urla oldu.

Urla’daki saha çalışmasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Başkan Yardımcısı Binali Gül, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

SOYER’E MUHTARLARDAN ‘ASFALT’ VE ‘ALTYAPI’ TALEBİ

Urla programının ilk etabında muhtarlarla bir araya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki hizmet binasında düzenlenen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya da katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda muhtarların Başkan Tunç Soyer’e en çok asfalt yapımı ve altyapı çalışmaları konusunda taleplerde bulunduğu öğrenildi.

Görüşmenin oldukça verimli geçtiği ve hem muhtarların, hem de CHP heyetinin toplantıdan memnuniyetle ayrıldığı aktarıldı.

ESNAF ZİYARETLERİ

CHP heyeti toplantının ardından ilçe merkezinde 1 saatlik bir saha çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Malgaca Pazarı, Köprübaşı ve Sanat Sokağı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sıkıntı ve talepleri tek tek not alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası