Ege Postası
Geri

CHP İzmir'in seçim üssü belli oldu!

CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçim sürecinde merkez seçim ofisi olarak Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi’nin (Eski İtfaiye Binası) karşısındaki Osman Şahin İş Merkezi’nin zemin katını kullanacak. Merkez seçim ofisinin başında Seçim İşleri ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç olacak.Seçim ofisi vatandaşla bire bir iletişim kurulması dışında lojistik üs görevi de görecek.
CHP İzmir'in seçim üssü belli oldu!
Haberler / Güncel
12 Ocak 2014 Pazar 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, yerel seçim sürecinde merkez seçim ofisi olarak Ahmet Piriştina Kent Arşivi Müzesi’nin (Eski İtfaiye Binası) karşısındaki Osman Şahin İş Merkezi'nin zemin katını kullanacak. CHP İl Binası’na 200 metre uzaklıkta olan Şair Eşref Bulvarı’ndaki ofis 590 metrekare… İçinde depo ile batar katında mevcut olduğu ofis seçimlere kadar tutuldu. Merkez seçim ofisinin başında Seçim İşleri ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç olacak.

DIŞ CEPHEYE GİYDİRME
Tadilat çalışmalarına başlanılan ofisin cam olan dış cephesi partinin logosu ve seçim sloganları ile giydirilecek.İçinde ise seçmenlerin parti yetkilileriyle görüşecekleri fikir alışverişinde bulunacakları çok sayıda iletişim masası yer alacak. Ofisin dört bir yanına LCD ekran konacak ve partinin çalışmaları gün boyu bu ekranlarda dönecek.

LOJİSTİK ÜS OLARAKTA KULLANILACAK
Kent merkezinde olması nedeniyle her ilçeden vatandaşların rahatlıkla ulaşabileceği seçim ofisi, parti için lojistik üs görevi de yapacak. İlçelere araç gereç, broşür ve pankart gibi propaganda malzemeleri bu ofisten dağıtılacak.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası